TROUWEN IN ZEIST IN 2021

Eenvoudig Trouwen Zeist

Trouwen in Corona-tijd, zo speciaal en bijzonder en de Nederlandse Sylvia en uit Wit Rusland afkomstige Andrei kiezen voor elkaar en geven elkaar volmondig het JA-woord in het gemeentehuis van Zeist. Iris gaat namens HELEEN KLOP fotografen op pad voor deze mooie, kleine bruiloft. Bruiloften zoals deze zijn echt  uniek.

KLEIN EN INTIEM TROUWEN

Andrei haalt Sylvia op bij hen thuis. Ze willen klein en intiem trouwen en een liefdevolle shoot hoort daar natuurlijk ook bij. Zijn ze niet prachtig? Samen genieten ze van de omgeving waar zij mooie herinneringen hebben. Na de shoot gaat het gezelschap naar het gemeentehuis om daar ten overstaan van familie en vrienden elkaar het ja-woord te geven en ringen uit te wisselen.

LIVE MEEKIJKEN

Bij de ceremonie kunnen slechts een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. En alle anderen, familie en vrienden, die door de maatregelen niet live aanwezig kunnen zijn kijken via Zoom live mee. Hoe bijzonder is dat! Kijk jij ook mee?

Eenvoudig Trouwen Zeist

Sfeervol Trouwen Zeist

Details van Bruidsjurk

Trouwen in Zeist

Persoonlijk Trouwen Zeist

Trouwreportage in Zeist

Bruidsreportage in het bos Zeist

Winters Bruidsboeket

Op de trappen van het gemeentehuis wordt de champagne ontkurkt en is er toch nog een heel klein “feestje”. Dank je wel, lieve Iris, dat je deze mooie foto’s wilde maken van dit lieve bruidspaar in Zeist. De nabewerking deed Heleen en het luxe album voor de bijzondere herinnering is in de maak!

OOK TROUWEN?

Gaan jullie binnenkort ook trouwen, misschien wel in Zeist? Dan denken we graag met je mee, hoe dat ook voor jullie als bijzondere herinnering wordt vastgelegd. Kijk op onze trouwpagina voor meer informatie. Laten we afspreken via Zoom, Skype, FaceTime of Teams!