TROUWEN IN VIANEN

Trouwen In Vianen 008

GEBOREN EN GETOGEN

Ze zijn beiden geboren en getogen in Vianen en daar willen ze ook trouwen. Eke start vandaag bij haar ouders thuis. Haar haar en make-up wordt gedaan en dan wordt ze geholpen met haar jurk door haar moeder.

FRANSE BULLDOG

Robin is bij hen thuis, samen met Franse bulldog Bailey, en zijn vader. Een paar jaar geleden maakten we al kennis met deze familie. Toen ging de zus van Robin trouwen.

SLUIER

Dan rijdt de witte Rolls Royce voor, belt Robin aan, en komt Eke van de trap van. Even blijft haar sluier hangen, maar haar moeder weet de situatie snel te redden. Wat een first look!

OUDE STADSMUUR

We maken een ronde in Vianen voor de reportage. We zien de uiterwaarden met de stalen brug in de verte. We ontdekken de naam “Vianen” in het hekwerk. We stoppen bij de poort en ook wandelen we bij de oude stadsmuur.

STADHUIS

En dan is het zover. De ceremonie is in het eeuwenoude stadhuis van Vianen. De Rolls Royce arriveert en familie wacht het paar op. En na een persoonlijke ceremonie, het JA-woord en de handtekeningen zijn ze dan nu echt getrouwd! Lieve Eke en Robin, heel erg veel geluk samen!

TROUWPLANNEN

Hebben jullie trouwplannen en hoort daar ook een fotograaf (of fotografen-duo) bij? Laat het ons weten. Leuk om kennis te maken!

Trouwen In Vianen 001 Trouwen In Vianen 002 Trouwen In Vianen 003 Trouwen In Vianen 004 Trouwen In Vianen 005 Trouwen In Vianen 006 Trouwen In Vianen 007 Trouwen In Vianen 008 Trouwen In Vianen 009 Trouwen In Vianen 010 Trouwen In Vianen 011 Trouwen In Vianen 012 Trouwen In Vianen 013 Trouwen In Vianen 014 Trouwen In Vianen 015 Trouwen In Vianen 016 Trouwen In Vianen 017 Trouwen In Vianen 018 Trouwen In Vianen 019 Trouwen In Vianen 020 Trouwen In Vianen 021

Gaan jullie trouwen in Vianen? Of in de regio Utrecht? Vraag naar de mogelijkheden!