FAMILIEREPORTAGE SOESTERDUINEN | SOEST

Familie reportage Soesterduinen

De reden voor deze familiereportage bij de Soesterduinen is de overlijdensdatum van de vader van Marieke en Liesbeth. Hij overleed op 1 november 1996. Hij had toen 5 zoons, twee dochters, een kleinzoon en twee kleindochters. Daarna is daarna behoorlijk wat bijgekomen. Marieke wilde graag met alle dames van de familie op de foto want ze is trots op ze. Ze hebben allemaal hun eigen tegenslagen hebben gehad maar zijn zooooo mooi! Dat wilde ze markeren en vieren met deze shoot.

BOUWREIS

Marieke leerde ik kennen tijdens de reis voor Habitat naar Cambodja. Zij was de energieke initiatiefneemster van de bouwreis in 2018 en reist in 2019 weer af naar Guatamala, nogmaals voor een bouwreis voor Habitat. Marieke fotografeert zelf ook, laat zich inspireren door alles en iedereen om haar heen. Ze inspireert, combineert, associeert en maakt. En vroeg me om deze speciale fotosessie te maken bij de Soesterduinen. Wat bijzonder!

ENTHOUSIAST EN UITGEBREID

Vooraf vragen we of de initiatiefnemer van de familiereportage altijd of ze iets wilt vertellen over de mensen in de groep. Marieke reageerde daar enthousiast en uitgebreid op in een mail. Zo ontzettend leuk om vooraf de familie al iets beter te leren kennen. Ze vertelde over haar zus Liesbeth: “Ze is druk, lief en betrokken. En slim. Ze spreekt haar talen en heeft een groot netwerk.” Ze is iets langer dan Marieke. Dat vond Marieke vroeger wel een dingetje bij basketbal. 😉

NICHTEN

“Janne – 6 jaar – dochter van Liesbeth, is het knuffelbeest van de familie. Floortje – 17 jaar – dochter van Marieke. Een bijdehandje met humor en gezonde zelfspot. Ilona – 18 jaar – is lief en betrokken. Houdt wel van een feestje (zit in de genen). Marlies – 20 jaar – is superslim en supermooi. En superlief. Winnie – 19 jaar – is een schatje met een groot hart. Vorig jaar heeft ze vrijwilligerswerk gedaan in Afrika. Precies wat ze altijd wilde. Novar – 26 jaar – is een meid met ambitie. Werkt nu als gedragskundige in een instelling met pittige pubers. Luka – 28 jaar – is het eerste kleinkind van mijn vader. Onwijs gezellige meid.” Aldus Marieke.

KLIMMEN EN GEKKE SPELLETJES

Het werd een super gezellige fotoreportage. De bomen gebruikten we om te klimmen en om gekke spelletjes te spelen. Het zand en het mooie weer hielpen mee aan de goede sfeer. Heel bijzonder om deze tantes met de nichtjes te zien. Het is zo fijn om mooie momenten te creëren. Om lang te koesteren!

Wil je ook foto’s van je familie? Laten we een afspraak maken.

Ik heb interesse! >>

Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen Familie reportage Soesterduinen

 

 

 

 

 

 

 

Ook met je gezin op de foto? Misschien wel een familiereportage bij de Soesterduinen? Laten we afspreken!

Ik heb interesse! >>