BROER & ZUS REPORTAGE | UTRECHT

Boer & Zus Reportage Utrecht

Ze willen oma hét cadeau geven waar ze al lang om vraagt: Echt een leuke foto van hen samen! We hebben afgesproken met Natalie en Jorrit voor een Broer & Zus reportage aan de grachten van Utrecht. Aangezien de Nieuwegracht een stuk rustiger – en smaller – is dan de Oudegracht spreken we daar af.

BROER & ZUS

Broer en zus delen de laatste nieuwtjes aangezien ze beiden niet meer thuis wonen en wat hebben we een plezier. Daar zit zeker de leuke foto voor oma tussen. En misschien wil de rest van de familie ook wel een afdruk?

SAMEN OP DE FOTO

Wil jij ook met je broer(s) en/of zus(sen) op de foto? Dat kan natuurlijk in het centrum van Utrecht maar een andere plaats kan ook. Vraag naar de mogelijkheden.

Volg je ons al op Facebook of Instagram? Voor al het laatste nieuws en de beste updates.

Ik heb interesse! >>

Boer & Zus Reportage Utrecht Boer & Zus Reportage Utrecht Boer & Zus Reportage Utrecht Boer & Zus Reportage Utrecht Boer & Zus Reportage Utrecht Boer & Zus Reportage Utrecht

 

Heb je ook genoten van de bovenstaande foto en ben je zelf ook enthousiast geworden? Heb je ook interesse in een Broer & Zus reportage? Of misschien wel met een ander familielid? Het lijkt ons super leuk om iets af te spreken! Geef vooral aan waar je naar opzoek bent en met wie jij op de foto wil. Stuur ons een bericht en we reageren binnen 24 uur. Tot snel?!

Ja, dit lijkt me leuk! >>