LOVESHOOT | MOMENT DESIGN IN DUBLIN | MICKY EN OLIVIER

Love Shoot Dublin Ierland

Deze Moment Design loveshoot in de serene omgeving van Dublin Castle past supergoed bij dit prachtige koppel Mickey en Olivier – verliefd, innig verbonden en heel erg dol op elkaar. We kozen deze geweldige plek omdat het een belangrijke en herkenbare plek is in Dublin. Mickey draagt een prachtige rode rok, Olivier is knap in zijn blauwe overhemd. Ze zijn volledig op hun gemak, eerst op dat groene gazon en later onder de bloeiende magnolia’s.

HELE GOEDE VRIENDEN

Olivier en Mickey vertellen over de begintijd, ze waren al langer hele goede vrienden. Dankzij die hele goede vriendschap staat hun relatie nu als een huis. ‘Onze liefde stond in de sterren geschreven’, zegt Mickey stralend. Ik vroeg hen een liefdesbrief voor elkaar mee te brengen naar de shoot. Mickey op haar telefoon (vrouw van deze tijd), Oliver een papieren brief (romantisch!) En wat heeft Olivier lieve dingen opgeschreven: ‘Je bent mijn alles: mijn vriendin, mijn geliefde, mijn beste vriend, je maakt me aan het lachen, je bent mijn zielsverwant. Jij komt op de eerste plaats.’

AANTREKKELIJK EN LIEF

Vandaag staat in het teken van hun liefde voor elkaar. Ze houdt van zijn ogen, van de manier waarop hij van een afstandje naar haar knipoogt. ‘Het is aantrekkelijk én lief. Zijn knipoog zorgt voor die speciale connectie tussen ons.’ En Olivier? Hij houdt van haar gezicht. ‘Ze is heel mooi en lief en haar ogen zijn fantastisch. Iedere keer als ik in haar ogen kijk, ben ik de gelukkigste man op aarde.’ 

VERRASSINGSTRIP NAAR PRAAG

Ze houden ervan om elkaar te verrassen. Mickey was ondersteboven van een verrassingstrip naar Praag (voor haar verjaardag!) en Olivier denkt aan al die kleine verrassingen die zijn hart steeds weer doet smelten. Pannenkoeken bakken speciaal voor hem bijvoorbeeld voordat ze vertrekt (omdat het zijn favoriete gerechtje is) of de gezonde sapjes die ze meebracht naar de Loveshoot (omdat dat hem zo vrolijk stemt).

LOVESHOOT DUBLIN

Bij alle Moment Design reportages vragen we het koppel, in dit geval Micky en Olivier, een brief voor elkaar te schrijven. En dat deden ze voor deze loveshoot. De Nederlandse Micky spiekt op haar telefoon, vrouw van deze tijd.
En de Fransoos Olivier heeft een papieren brief, wat een romanticus!

JE BENT MIJN ALLES

En wat heeft Olivier lieve dingen opgeschreven: ‘Je bent mijn alles: mijn vriendin, mijn geliefde, mijn beste vriend, je maakt me aan het lachen. Je bent mijn zielsverwant. Jij komt op de eerste plaats.’ Lieve Mickey en Olivier, ik wens jullie alle geluk en nog heel veel mooie jaren samen toe.

Ook geïnteresseerd in een Loveshoot in Nederland of in het buitenland? Neem dan contact met ons op.

Naar de winkel >>

Love Shoot Dublin Ierland 001 Love Shoot Dublin Ierland 002 Love Shoot Dublin Ierland 003 Love Shoot Dublin Ierland 004 Love Shoot Dublin Ierland 005 Love Shoot Dublin Ierland 006 Love Shoot Dublin Ierland 007 Love Shoot Dublin Ierland 008 Love Shoot Dublin Ierland 009 Love Shoot Dublin Ierland 012 Love Shoot Dublin Ierland 013 Love Shoot Dublin Ierland 014 Love Shoot Dublin Ierland 015 Love Shoot Dublin Ierland 016 Love Shoot Dublin Ierland 017 Love Shoot Dublin Ierland 018 Love Shoot Dublin Ierland 019 Love Shoot Dublin Ierland 020

Genieten van elkaar tijdens een te gekke Moment Design shoot in bijvoorbeeld Dublin en genieten van een prachtige stad in Europa?! Die combinatie maak je bij ons. Vraag naar de mogelijkheden!

Ik heb interesse! >>