LOVESHOOT MET AANSTAAND BRUIDSPAAR

Love Shoot Bruiloft

EINDELIJK WEER LOVESHOOT MET BRUIDSPAAR

Het is zo ontzettend leuk en fijn om weer op pad te mogen voor een loveshoot met een aanstaand bruidspaar. En wat hebben we mogen genieten van dit stel. Eke en Robin wat deden jullie het goed. Wat wil een fotograaf nog meer? Fijne mensen, toffe stoere plek en zelfs de zon erbij! Echt even genieten en verheugen op betere tijden.

INTEME BRUILOFT OF GROOT FEEST?

Gaan jullie binnenkort trouwen of volgend jaar? Wordt het een intieme bruiloft, wordt het één groot feest of wil je er een met lange tafels en een uitgebreid diner met meerdere gangen? Bij ons kun je alle kanten op en we denken graag met je mee. Maak nu een afspraak voor je bruiloft van volgend jaar. Grijp niet mis als het om je favoriete fotograaf gaat en vraag naar de mogelijkheden! En bij ieder pakket (vanaf 6 uur) zit nu ook zo’n leuke loveshoot! Dus wij zijn van de partij. Tot snel!!!
Love Shoot Bruiloft
loveshoot met aanstaand bruidspaar.
LoveShoot Bruiloft aanstaand bruidspaar
Wordt het een persoonlijke, intieme bruiloft voor jullie of wil je er een met een uitgebreid diner? Bij ons kun je alle kanten op. Maak nu een afspraak en vraag naar de mogelijkheden! En bij ieder pakket (vanaf 6 uur) zit nu ook zo’n leuke loveshoot (voor het aanstaand bruidspaar)! Laten we kennismaken. Dat kan handig online via Teams of bij ons op kantoor. Tot snel.