LOVESHOOT IN ZOMERS UTRECHT | CLAUDIA & BENNY

Loveshoot In Zomers Utrecht
Hoe leuk is het om even te “oefenen” voor je daadwerkelijke bruidsreportage? Claudia en Benny stonden voor onze lens tijdens hun loveshoot in zomers Utrecht, want binnenkort is het voor het echte werk. Dan gaan ze trouwen, ondanks Corona, bij de Parel van Zuilen in Utrecht.

LOVESHOOT PLEZIER

Bij onze KennismakingsLoveShoot gaat het om kennismaken, plezier hebben tijdens de shoot en persoonlijke momenten creëren. We willen jullie graag laten zien hoe leuk het is om door ons gefotografeerd te worden. We geven jullie fijne tips en aanwijzingen. En we laten jullie direct het resultaat zien. En die fotografie-ervaring ga je zeker terug zien op je bruiloft. Jullie zijn meer ontspannen, zijn echt met elkaar bezig en geven natuurlijke reacties. En daardoor krijgen jullie wat iedereen wil: MOOIE trouwfoto’s!
Kennismakingsloveshoot In Utrecht 1 Kennismakingsloveshoot In Utrecht 2 Kennismakingsloveshoot In Utrecht 3 Loveshoot in zomers utrecht Kennismakingsloveshoot In Utrecht 5
Ook kennismaken met ons en de camera tijdens een Loveshoot in zomers Utrecht? Of liever in de lente, herfst of winter? 🙂 Let’s meet!