LOVESHOOT IN ZOMERS UTRECHT | CLAUDIA & BENNY

Loveshoot In Zomers Utrecht

ECHTE WERK

Claudia en Benny stonden voor onze lens tijdens hun loveshoot in zomers Utrecht, want binnenkort is het voor het echte werk. Dan gaan ze trouwen, ondanks Corona, bij de Parel van Zuilen in Utrecht. Hoe leuk is het om even te “oefenen” voor je daadwerkelijke bruidsreportage?

LOVESHOOT PLEZIER

Bij onze KennismakingsLoveShoot gaat het om kennismaken, plezier hebben tijdens de shoot en persoonlijke momenten creëren voor jullie. We willen jullie graag laten zien hoe leuk het is om door ons gefotografeerd te worden. Dan geven we jullie fijne tips en aanwijzingen. We laten je de camera vergeten en je kunt terugkijken op een geweldige ervaring. En we laten jullie direct het resultaat zien.

ONTSPANNEN

En die fotografie-ervaring ga je zeker terug zien op je bruiloft. Jullie zijn meer ontspannen die dag, zijn echt met elkaar en jullie gasten bezig en ook geven jullie natuurlijke reacties die wij voor je vastleggen. En daardoor krijgen jullie wat iedereen wil: MOOIE trouwfoto’s! Hoe klinkt dat? Zie je het voor je? Kun je jullie gelach al horen?
Kennismakingsloveshoot In Utrecht 1 Kennismakingsloveshoot In Utrecht 2 Kennismakingsloveshoot In Utrecht 3 Loveshoot in zomers utrecht Kennismakingsloveshoot In Utrecht 5
Ook kennismaken met ons en de camera tijdens een Loveshoot in zomers Utrecht? Of liever in de lente, herfst of winter? 🙂 Let’s meet!
Nieuwsgierig naar de foto’s van de bruiloft? Bekijk ze hier.