FOTOREPORTAGE IN EN OM HET HUIS | NIJMEGEN

In En Om Het Huis Reportage Nijmegen

ONTZETTEND WAARDEVOL

We deden een oproep voor gezinnen die interesse hebben in gezinsfotografie: een mooie fotoreportage in-en-om-het-huis (voor het goede doel) en wat een hoop reacties kregen we! Het is ook zo ontzettend waardevol om mooie foto’s te hebben van je eigen gezin, in en om het huis dus wie wil dat nu niet? Foto’s van “gewone” situaties, waardevolle beelden, nu en zeker over een paar jaar.

SUPERACTIEF EN VEEL SPORTEN

We zijn op bezoek bij Ruth & Raoul met hun 2 prachtige zonen Jaha (7 jaar) en Manu (5 jaar)! Echt een genot om bij dit leuke gezin te gast te zijn. En als er een woord is dat bij hen past, is dat ‘ondernemend’. Ze zijn allemaal superactief en sporten veel. Raoul wielrent en loopt hard, Ruth speelt hockey (en fotografeert :), Jaha turnt en Manu doet aan judo. En dan vinden ze ook nog tijd om samen te sporten! Het hele gezin deed mee aan de Strong Viking Family Run, hoe stoer is dat.

KINDERFYSIOTHERAPEUT EN FOTOGRAFIE

In de gezellige nieuwbouwwoning van Ruth en Raoul in Nijmegen is het een vrolijke boel. Raoul brengt de kinderen bijna dagelijks naar school, kookt ’s avonds en heeft zijn eigen bedrijf. Ruth leest graag met de kinderen en wisselt haar baan als kinderfysiotherapeut af met de fotografie. De jongens zijn allebei in Kenia geboren en kwamen toen ze 1,5 jaar oud waren bij Ruth en Raoul.

GEZINSFOTOGRAFIE, MAAR DAN SPONTAAN

Het gezin woont dichtbij de dijk en het bos en op fietsafstand van het centrum van Nijmegen. Ideaal en ze zijn dan ook graag buiten. Natuurijk vinden ze het ook fijn om samen thuis te zijn. Heel hoog springen op de trampo, spelen met de Playmobile. Ruth en Raoul genieten enorm van hun kinderen: ‘Heerlijk om hun enthousiasme en fantasiespel te zien. Onze gezellige momenten samen koesteren we en we willen de jongens graag een fijne herinnering geven aan deze kindertijd. Hoe klein ze waren en wat we allemaal samen deden.’ Daarvoor is deze in-en-om-het-huis sessie helemaal geschikt.

Ruth leest met de jongens graag een boekje aan de keukentafel. De jongens zitten allebei in groep 3, dus dat lezen gaat steeds beter. Een lekker potje stoeien is ook altijd een succes. Papa is nu nog de sterkste, maar dat zal niet lang meer duren… Laat die spierballen maar zien, Jaha en Manu 🙂

EEN PRACHTIGE HERINNERING

Doordat Ruth zelf eigenlijk altijd achter de camera staat, zijn er maar weinig foto’s waar ze met de jongens of waar het hele gezin op staat. Dat is met deze reportage heel goed gelukt. Samen op de trampoline, samen kleuren, spelen op de kinderkamers en samen cupcakes bakken! Lieve Ruth, Raoul, Jaha en Manu! Dank jullie wel dat ik mee jullie thuis vast mocht leggen. Jullie zijn een superlief en spontaan gezin, veel geluk samen! Heleen

WIL JIJ OOK ZO’N LEUKE REPORTAGE?

Wil je ook zo’n leuke reportage? Laat dan een berichtje achter en je hoort snel van mij. In januari ga ik naar Cambodja om daar samen met 12 andere vrouwen en Stichting Habitat for Humanity in te zetten: huizen bouwen met en voor mensen daar. De opbrengsten van deze in-en-om-het-huis sessies zijn dan ook voor deze reis. Wil je meer weten? Kijk dan hier. 

Wil je het uitgebreide verslag lezen van de bouwreis? Lees hier: Habitat Bouwreis CambuildJA.

 

Posted in ,