TROUWEN | MET DE BUS NAAR DE CEREMONIE | UTRECHT

Trouwen In De Bus

Eindelijk is het zover! Alex woont alweer jaren in Nederland maar is van oorsprong Thaise. Ze ontmoette Michel op een feestje. Toen spraken ze elkaars taal nog niet maar planden snel daarop een date in Scheveningen en de rest is geschiedenis. Alex spreekt nu goed Nederlands en ze zijn zo dol op elkaar! Op het huwelijksaanzoek van Michel tijdens hun reis op de Filipijnen zei Alex dan ook volmondig JA. Ze stapten op de bus naar de ceremonie en stapten ook echt in het huwelijksbootje, of eigenlijk op het trekpontje.

MET BUS NAAR ZUIVER

Na een emotionele 1st look maakten we een mooie fotosessie met deze twee, in het Máximapark. Met het pontje – is toch een soort huwelijksbootje – voeren we naar de vlindertuin, om daarna heerlijk van de rest van het park te genieten. En jawel, geen Hollandse regenbui, hoe super is dat! Na de shoot zeiden ze in het bijzijn van familie en vrienden JA tegen elkaar in Restaurant Zuiver in Utrecht. Michel had een “feestbus”, een voormalige Utrechtse stadsbus, geregeld om alle daggasten van huis naar de trouwlocatie te vervoeren, hoe leuk is dat. Met de bus naar de ceremonie!

NEDERLANDSE CEREMONIE MET THAISE ELEMENTEN

Gelukkig kon er veel familie aanwezig zijn, en ook vrienden en (oud) collega’s van Alex en Michel waren aanwezig bij de ceremonie. Wat hebben ze naar dit moment toegeleefd en wat was het bijzonder om mee te mogen maken. De Nederlandse ceremonie had ook Thaise elementen en mooi om te zien hoe de twee familie samen één familie werden. Lieve Alex en Michel, wat een fijne dag was het. Nu is het heerlijk nagenieten. Tot snel! Wim & Heleen

Stappen jullie ook op de bus of in het huwelijksbootje en vinden jullie het belangrijk dat deze momenten gefotografeerd worden? Laten we snel afspreken!

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Bruidsreportage In Leidscherijn

Getting Ready Groom

First Look Bruidsreportage Utrecht

Bruidsreportage Met Pondje

Bruidsreportage In Het Maximapark

Trouwen In Het Maximapark

Trouwreportage In Het Maximapark

Trouwen In De Bus

Trouwen Met Oude Bus

Thaise Nederlandse Bruiloft

Groepsfoto Met Oude Bus

Ga je binnenkort trouwen? Let’s meet!!!

Ik heb interesse! >>
Posted in ,