ZAKELIJKE REPORTAGE | RELEVANT ROHLOF

Zakelijke Reportage Hoograven Utrecht

In de lente kwamen Natalie en Chantal van Relevant Rohlof bij ons voor een zakelijke shoot. Natalie heeft al eerder een soortgelijke shoot gedaan en dat was zo goed bevallen, dat ze voor deze keer ook weer contact opgenomen had met Heleen. Als student, en dus tot voor kort geen ervaring met zakelijke shoots, gaf Chantal aan toch wel een beetje zenuwachtig te zijn: ”Zelf sta ik toch altijd wel een beetje ongemakkelijk of stijfjes op de foto.” Natalie had haar van de voren al gerustgesteld dat ze daar niet bang voor hoefde te zijn en dat wij juist gespecialiseerd zijn in het maken van spontane zakelijke foto’s.

ECHTE EMOTIES

“Dit bleek inderdaad ook zo te zijn. We zijn naar Heleen gegaan in Utrecht, en zochten een paar plekjes voor het maken van de foto’s. We kwamen op het juiste moment, want de bomen stonden vol met prachtige bloesems. Perfect voor deze tijd van het jaar. Tijdens deze zakelijke shoot vroeg Heleen ons bijvoorbeeld om naar haar toe te lopen of stelde ze vragen aan ons. Deze vragen gingen over wat de een heeft opgemerkt bij de ander of wat we van elkaar vinden. Een vraag luidde bijvoorbeeld: ‘’Wat kun je nog van Natalie leren?’’. Op deze manier is het ‘poseren’ relaxed omdat je er eigenlijk niet echt mee bezig bent. Ook lokten de vragen bepaalde emoties uit. Emoties als bewondering, waardering en respect. Emoties die ook belangrijk zijn in de samenwerking.”

PLEZIER, GEKKE VRAGEN EN LOL

Niet alleen serieuze vragen in relatie tot het werkveld, ook gekke vragen en lol hebben tijdens de shoot is belangrijk. Hier komen namelijk de spontane leuke en vrolijke foto’s uit voort. Zo hadden we na een uurtje al een aantal verschillende soorten foto’s. Van portretfoto’s tot een serieuze banner voor LinkedIn. En van een gekke, gezellige, close-up tot een zomerse en zakelijke weergave van hen. Dit is ook precies wat ze nodig hebben zodat ze de foto’s kunnen gebruiken voor verschillende doeleinden. “Het was een onwijs leuke shoot en Heleen snapte goed waar wij naar op zoek waren, en is dus zeker voor herhaling vatbaar als we nieuwe foto’s nodig hebben!”

Wil je ook een zakelijke reportage, met portretten in de juiste sfeer? helemaal op maat? Nieuwe foto’s voor jullie website en ook voor de verschillende Social Media-kanalen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Zakelijke Reportage Hoograven Utrecht

Zakelijk Portret Hoograven Utrecht

Zakelijk Portret Hoograven Utrecht

Zakelijke Reportage Hoograven Utrecht

Zakelijke Reportage Hoograven Utrecht

Zakelijke Reportage Hoograven Utrecht

Zakelijk Portret Hoograven Utrecht

Zakelijk Portret Hoograven Utrecht

 

Wil je ook een zakelijke shoot, met portretten in de juiste sfeer? helemaal op maat? Nieuwe foto’s voor jullie website en ook voor de verschillende Social Media-kanalen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Posted in ,