FAMILIEREPORTAGE | FOTOREPORTAGE MAKEN IN REEUWIJK

Familie Reportage Reeuwijk

Als we een fotoreportage maken, zoals bijvoorbeeld van deze familie, vragen we niet ”kijk ‘ns naar de camera, lach eens!” Alle uitdrukkingen en schaterlachen zijn het gevolg van wat jullie samen creëren. Wij maken samen de foto’s en we helpen jullie door “gekke” vragen te stellen en opdrachtjes te geven. Jullie mogen samen genieten en dus zeker niet stijf en saai te poseren!

Familie Reportage Reeuwijk

KEUZE LOCATIE

Hoe gaat het dan in zijn werk? Nadat we een datum gepland hebben zoeken we een geschikte locatie. Wij weten verschillende toffe locaties in de omgeving van Utrecht maar een locatie van jullie voorkeur kan natuurlijk ook. Deze familie wilde bij Reeuwijk afspreken. Tof!

Familie Reportage Reeuwijk

ONLINE PREMIÈRE

We vragen vooraf altijd wat vragen te beantwoorden. Hier begint de voorpret! En ook plannen we een afspraak voor jullie Première. Soms kan dat op de dag zelf, maar meestal is dat binnen 2 weken en dan doen we dat online. Tijdens de Première laten we het resultaat zien en jullie mogen de foto’s kiezen. Als we het online doen sturen we een link naar de Photo Gallery en ook een link naar onze Design Gallery. Jullie kiezen binnen 2 weken de foto’s en deze sturen we naar jullie op.

Familie Reportage Reeuwijk

DESIGN GALLERY

Ben je ook zo benieuwd hoe de foto’s er op jullie eigen wand uit zullen zien? Wij helpen jullie graag met mooie Wall Art. Verschillende materialen en verschillende formaten zijn er mogelijk. Met onze adviezen krijg je een reëel beeld hoe het in werkelijkheid wordt. En een combinatie maken van oude foto’s en de nieuwe foto’s kan natuurlijk ook.

Familie Reportage Reeuwijk

Familie Reportage Reeuwijk

VROEGBOEKKORTING

Wanneer je helemaal blij bent met het ontwerp aan de wand kun je de Wall Art bestellen. Als je binnen 24 uur na de Premiere besteld krijg je een vroegboekkorting van 20%!!! Bij 3 panelen of meer ontvang je ook nog 5% extra korting! Na betaling maken wij je bestelling in orde en zorgen dat deze netjes bij je thuis bezorgd wordt. Je kunt natuurlijk de rest van de 14 dagen ook nog Wall Art bestellen alleen vervalt dan de vroegboekkorting.

Familie Reportage Reeuwijk

FIJNE FOTOSESSIE

En wat er dan nog rest is heerlijk nagenieten van de fijne fotosessie, net als deze familie. Iedere keer dat je naar je mooie Wall Art kijkt realiseer je je hoe waardevol familie is en ook hoe leuk de fotosessie was doordat iedereen zo leuk meedeed. Zo dierbaar en zo veel meer dan een gewone fotoreportage.

Familie Reportage Reeuwijk

REEUWIJK HERINNERINGEN

Met deze familie zijn we naar de Reeuwijkse Plassen gegaan om daar hun herinnering te creëren. Waar wil jij met je familie heen? Samen de fotoreportage maken, plezier hebben en dierbare momenten creëren, dat is belangrijk voor nu en zeker ook voor later.

Wil jij ook bijzondere herinneringen aan de wand? Ook samen mooie momenten creëren? Laten we afspreken!

Ja, dit lijkt me leuk!

Familie Reportage Reeuwijk

Plezier maken met je familie voor die mooie momenten voor aan jullie wand. Dat doen we tijdens de fotosessies.

Blogs