EENVOUDIG TROUWEN TIJDENS CORONA

Eenvoudig Trouwen Utrecht 9

TROUWEN EN CORONA

Speciaal voor eenvoudig trouwen tijdens corona is er een mooie, lichte ruimte ingericht, met elementen uit het Oude Stadhuis Utrecht. Dit mooie paar, Verena en Danny, geven elkaar volmondig het JA-woord in het Stadskantoor.

TROUW MAATREGELEN

Het maximale aantal personen is afhankelijk van de dan geldende maatregelen en dat is dan exclusief kinderen, de ambtenaar van de burgerlijke stand en de fotograaf. Dus deze keer zaten alle stoelen vol met de meest dierbare mensen van Verena en Danny.

REPORTAGE BIJ KASTEEL DE HAAR

Na de korte ceremonie met het JA-woord en de nodige handtekeningen rijden we naar Haarzuilens, naar Kasteel de Haar voor een heel warme en ook liefdevolle bruidsreportage. Het is enorm warm in de felle zon voor de bruid zodat we de schaduw opzoeken en er is zelfs een paraplu tegen de zon.

VEEL GELUK

Er zijn zoveel mooie plekken op dit mooie terrein en zoveel mogelijkheden. Er staat nog een feestelijke bijeenkomst op een andere locatie op de planning, maar deze is zonder fotograaf. Lieve Verena & Danny, heel veel geluk samen!!! 💕
Eenvoudig Trouwen Utrecht 1 Eenvoudig Trouwen Utrecht 2 Eenvoudig Trouwen Utrecht 3 Eenvoudig Trouwen Utrecht 4 Eenvoudig Trouwen Utrecht 5 Eenvoudig Trouwen Utrecht 6 Eenvoudig Trouwen Utrecht 7 Eenvoudig Trouwen Utrecht 8 Eenvoudig Trouwen Utrecht 9 Eenvoudig Trouwen Utrecht 10 Eenvoudig Trouwen Utrecht 11 Eenvoudig Trouwen Utrecht 12 Eenvoudig Trouwen Utrecht 13 Eenvoudig Trouwen Utrecht 14 Eenvoudig Trouwen Utrecht 15

TROUWPLANNEN

Hebben jullie trouwplannen en willen jullie ook eenvoudig en intiem trouwen tijdens Corona? We denken graag met jullie mee en helpen graag. Er zijn genoeg mogelijkheden om deze dag geweldig voor jullie te maken.
“Je was fantastisch!! Heel erg bedankt dat je deze belangrijke dag vast wilde leggen.” Verena