TROUWEN OP EEN ZEILSCHIP | LELYSTAD

Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip

TROUWEN OP EEN ZEILSCHIP

Trouwen op een zeilschip, hoe speciaal is dat! Dat kan ook in Nederland. Met een zeilschip het Markermeer op vanuit Lelystad. Ben jij op zoek naar een super romantische trouwlocatie? Wil je écht in het huwelijksbootje stappen? We zeilen mee met Michael en Jarda op hun trouwdag. We varen uit en het is in één woord fantastisch.

047 Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip

050 Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip 051 Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip 056 Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip 069 Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip 072 Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip 073 Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip 074 Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip 078 Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip

STALENDE BRUIDSPAAR

Trouwen op het open water, dat is echt heel bijzonder. Het water was helemaal glad deze keer, de zon staalde volop, die aan de prachtige blauwe lucht was geen wolkje te bekennen. En dan natuurlijk het stralende bruidspaar… Dit is waarom we zo van ons vak houden. Iedere bruiloft is anders en steeds weer speciaal door de mensen die aanwezig zijn.

095 Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip 105 Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip

We rijden van Amsterdam Noord naar de haven van Lelystad. Daar stappen we aan boord. De ambtenaar van de burgerlijke stand reist mee. Het bruidspaar wordt in het echt verbonden en dan hoeven we alleen nog maar te genieten van alle fijne mensen. We brengen de hele dag door op het schip en dat geeft ons echt een ‘alleen-op-de-wereld’-gevoel. Bijzonder!

Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip

125 Bruiloft In Amsterdam En Lelystad Op De Willem Barentsz Zeilschip

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Laten we afspreken om kennis te maken.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

 

Posted in ,