TROUWEN BIJ KASTEEL DUURSTEDE

Trouwen Bij Kasteel Duurstede 036

WITTE KOETS

Met Joyce en Sylvester maakten we eerder een loveshoot, met prachtige roze bloesem, dat was al een cadeautje! En een paar maanden later is het zover, vandaag gaan ze trouwen bij Kasteel Duurstede. Met een prachtige witte koets met twee witte paarden rijdt Joyce naar het mooie kasteel. En daar staat Sylvester haar op te wachten. Samen maken ze nog een rondje. Een droom komt uit. Precies zoals zij dit hadden voorgesteld.

CEREMONIE

De grote, uitgebreide familie wacht het paar op en na alle begroetingen kan de ceremonie beginnen. Doordat we met twee fotografen zijn staan we op twee verschillende plekken. De een bij het prieel en de ander staat helemaal bovenaan op de trap voor een mooi overzicht. Er zijn nog wel wat zenuwen maar op het moment dat een prachtige uil de ringen komt brengen valt alle spanning weg. JA, ze willen en met de ringen is het helemaal echt!

UILEN

Na de ceremonie gaan de gasten vast naar de tent en heeft het bruidspaar even tijd met de uilenman. Hij heeft meerdere uilen meegenomen en Joyce en Sylvester mogen deze bewonderen en op de arm nemen. Het past natuurlijk ook helemaal bij deze locatie. Je waant je echt in de middeleeuwen.

FOTOGENIEK

Dan arriveren ook de vrienden en collega’s en is het taartmoment aangebroken. Proost op het bruidspaar en proost op hun geluk! En terwijl iedereen geniet van het lekkers maken wij een rondje door het park met het bruidspaar. Een mooie omgeving, met het kasteel op de achtergrond. Ook het nabije centrum van Wijk bij Duurstede is erg fotogeniek. Maar er komt een enorme bui aan dus we breien er een eind aan. Gelukkig zijn we voor de bui weer binnen!

ALBUM

Na het (vroege) diner is het tijd om te gaan. Door Corona kan er helaas geen feest gegeven worden, maar al met al was het een prachtige dag met dieren in de hoofdrol. Lieve Joyce en Sylvester, ondertussen hebben jullie het prachtige album al ontvangen. Lekker nagenieten. Wat was het fijn, dank jullie wel.

Wil je ook trouwen in een kasteel? Is Kasteel Duurstede ook echt de ideale plek voor jou om te trouwen? We vieren het graag met je mee. Laten we snel afspreken! >>

Trouwen Bij Kasteel Duurstede 001 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 002 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 003 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 004 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 005 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 006 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 007 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 008 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 009 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 010 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 011 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 012 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 013 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 014 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 015 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 016 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 017 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 018 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 019 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 020 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 021 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 022 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 023 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 024 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 025 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 026 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 027 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 028 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 029 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 030 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 031 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 032 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 033 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 034 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 035 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 036 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 037 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 038 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 039 Trouwen Bij Kasteel Duurstede 041

Trouwen Bij Kasteel Duurstede 040

Wil je ook trouwen in een kasteel? Is Kasteel Duurstede ook echt de ideale plek voor jou om te trouwen? We vieren het graag met je mee. Laten we snel afspreken om kennis te maken! >>