GEREGISTREERD PARTNERSCHAP UTRECHT | JILDAU & PAUL

Geregistreerd Partnerschap Utrecht

GEREGISTREERD PARTNERSCHAP

Wij zijn dol op een kleine bruiloft of een geregistreerd partnerschap in Utrecht, een kleine ceremonie is bijzonder, persoonlijk en intiem. We nemen je mee naar het ja-woord van Jildau en Paul op het Utrechts stadskantoor. Dit leuke stel leerde elkaar kennen via Tinder en hebben nét samen een huis gekocht in een buitenwijk van Utrecht. Vandaag zeggen ze ja tegen elkaar in de kleine zaal van het Stadskantoor. Dit bijzondere moment delen ze met al hun ouders en hun partners, de zus van Jildau: Marrit en de zussen van Paul: Karin en Esther.

KORTE CEREMONIE

Na de korte ceremonie maken we de fotoreportage. En wie ons een beetje kent, weet het: bij ons geen geposeerde foto’s, maar echte momenten en authentieke foto’s. Jildau ziet er geweldig uit in haar groene jurkje, prachtig staat het. Paul is knap en helemaal zichzelf, in een goede jeans. Mooi koppel! In de kleine ronde ruimte van het Stadskantoor zit de familie klaar voor hét moment.

EENVOUDIG TROUWEN

“Eenvoudig Trouwen” of geregistreerd partnerschap betekent in de gemeente Utrecht elkaar het ja-woord geven met maximaal 10 gasten en dat er een heel korte toespraak is van de trouwambtenaar. Maar wie heeft een lange toespraak nodig als je dit stralende paar ziet?! Paul en Jildau zeggen volmondig ‘ja’. De akte wordt ondertekend, er is een liefdevolle kus en de getuigen geven hun goedkeuring. De blijdschap is alom voelbaar, we zien stralende ouders en partners en supertrotse zussen en zwager. Dit zijn voor ons heerlijke momenten om vast te leggen.

ONE HAPPY FAMILY

Na het ja-woord zijn er vrolijke felicitaties en warme knuffels. Heerlijk om deze familie zo happy te zien. Na het officiële gedeelte verlaat het kersverse echtpaar het Stadskantoor, op weg naar de fotosessie in hartje Utrecht. Op het Stadsplateau stoppen Jildau en Paul voor de houten Rietveldstoel XL. Er zijn er maar 6 van in Utrecht, dus die kans laten we niet lopen. En daar is ook kleine Lotte, het dochtertje van zus Karin. Wat een schatje!

DE EERSTE KUS

We maken een korte stadswandeling via het nieuwe Hoog Catherijne door hartje Utrecht. Voor Jildau en Paul is deze wandeling een trip down memorylane. De eerste date was bij Burgers & Wines in de Drieharingenstraat, dus die plek slaan we zeker niet over. En de eerste kus doen we ook dunnetjes over, op het pleintje bij het Buurkerkhof <3. Daar maken we ook de groepsfoto’s op een leuke manier.

DE ALLERMOOISTE PLEKKEN VAN UTRECHT

Zo zijn er ontelbaar mooie plekken in ons stadsie; de Dom, de Oudegracht, het Buurkerkhof, de Lijnmarkt en de bruggetjes van de Oudegracht… Als echte Utrecht-kenners weten we alle unieke en speciale plekken. Grachten, hofjes, binnentuinen, parken en ook mooie binnenlocaties bij slecht weer. Die zijn vandaag niet nodig, want het is heerlijk buiten.

IN HET HUWELIJKSBOOTJE

We komen aan het einde van de stadswandeling. Op de Oudegracht bij de Gaardbrug ligt voor het gezelschap een gezellig bootje klaar. De reportagetijd zit er op en vanaf de brug maken we nog een paar mooie foto’s. Heerlijk om het bruidspaar zo te zien stralen, samen met de familie. We wensen jullie een behouden vaart, lieve Jildau en Paul! Bekijk snel de foto’s hieronder!

Ik heb interesse! >>

001 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 002 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 003 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 004 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 005 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 006 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 007 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 008 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 009 Geregistreerd Partnerschap Utrecht

Ja, dit lijkt me leuk! >>

010 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 011 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 012 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 013 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 014 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 015 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 016 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 017 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 018 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 019 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 020 Geregistreerd Partnerschap Utrecht

Ik heb interesse! >>

021 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 022 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 023 Geregistreerd Partnerschap Utrecht 024 Geregistreerd Partnerschap Utrecht

Wil je zelf ook zo’n geweldige reportage van je Geregistreerd Partnerschap in Utrecht? Neem dan nu contact op. Tot snel!

Ja, dit lijkt me tof! >>