TROUWEN IN MONTFOORT

Trouwen In Montfoort 012

DE GROTE DAG

De grote dag is aangebroken voor Glynis, Marco én dochter Dewi. Vandaag trouwen ze in Montfoort in de Commanderije van St. Jan. Na alle voorbereidingen en de te gekke loveshoot met hun drieën bij de oude steenfabriek, zie foto’s van hun loveshoot, is het nu eindelijk zo ver. Op naar Montfoort.

FIRST LOOK

We starten in hun woonplaats Oudewater. Wim ontmoet Marco in hun huis en Heleen gaat naar het huis van Glynis’ ouders waar ze de bruid en hun dochter ziet. Wat een spannend moment, want wat zal Marco van haar jurk vinden? Na het aanbellen en de First Look verdwijnt alle spanning, want ze zien er natuurlijk geweldig uit!

PRACHTIGE TUIN

We rijden naar De Hoge Waard, een prachtige tuin in Montfoort voor de ontspannen en leuke shoot met het paar. En daar is ook een leuke schommel. Dat vinden ze alledrie leuk. En een leuk detail: het paar heeft een picknickkleed meegenomen. Perfecte plek om daar de bubbels open te maken.

CEREMONIE

Dan is het tijd voor de ceremonie in de Commanderije, waar familie op hen wacht. Er worden mooie woorden gesproken, tranen weggepinkt, Dewi brengt de ringen en ook zegt ze een mooi gedicht op. En dan stelt de ambtenaar dé vraag en zeggen ze volmondig JA.

MOOIE KASTEEL

Het gezelschap wandelt naar het mooie Kasteel Montfoort en geniet van het mooie weer, de taart en proosten op het paar. Wat een feestelijke dag en wat is het een fijn samenzijn. Na de borrel en de groepsfoto’s verhuizen ze naar binnen voor het diner.

Lieve Glynis, Marco en Dewi, dank jullie wel voor de heerlijke dag. Wat hebben we van jullie genoten. Heerlijk nagenieten van jullie trouwen in Montfoort! <3

Op zoek naar jullie fotograaf voor jullie bruiloft? Laten we kennismaken! 

Trouwen In Montfoort 001 Trouwen In Montfoort 002 Trouwen In Montfoort 003 Trouwen In Montfoort 004 Trouwen In Montfoort 005 Trouwen In Montfoort 006 Trouwen In Montfoort 007 Trouwen In Montfoort 008 Trouwen In Montfoort 009 Trouwen In Montfoort 010 Trouwen In Montfoort 011 Trouwen In Montfoort 012 Trouwen In Montfoort 013 Trouwen In Montfoort 014 Trouwen In Montfoort 015 Trouwen In Montfoort 016 Trouwen In Montfoort 017 Trouwen In Montfoort 018 Trouwen In Montfoort 019 Trouwen In Montfoort 020 Trouwen In Montfoort 021 Trouwen In Montfoort 022 Trouwen In Montfoort 023 Trouwen In Montfoort 024 Trouwen In Montfoort 025 Trouwen In Montfoort 026 Trouwen In Montfoort 027 Trouwen In Montfoort 028 Trouwen In Montfoort 029 Trouwen In Montfoort 030 Trouwen In Montfoort 031 Trouwen In Montfoort 032

Op zoek naar jullie fotograaf voor jullie bruiloft? Laten we kennismaken!