WENNEN AAN DE CAMERA

Gezinsshoot Utrecht

KENNISMAKEN TIJDENS LOVESHOOT

Sommige mensen moeten echt even wennen aan de camera. Als fotograaf horen we vaak dat aanstaande bruidsparen het spannend vinden om op de foto te gaan. Je plant samen een geweldige bruiloft, en je wilt dat alles goed verloopt. Nu kan er een hoop zijn om je zenuwachtig over te maken. Vind ie de jurk wel mooi? Kan oma erbij zijn? Worden de foto’s wel mooi? Wij als fotografen willen heel graag een stukje van die spanning bij je wegnemen. De wetenschap dat je de juiste fotograaf hebt gekozen geeft rust.

TOFFE LOCATIE

En daarom zit er een loveshoot bij onze pakketten. We leren elkaar beter kennen op een toffe locatie en praten over jullie bruiloft. We hebben veel ervaring dus aan tips en ideeën geen gebrek. Ook is deze shoot er speciaal voor om jullie te laten wennen aan de camera. En voor de grote dag aanbreekt al precies weten hoe we werken is ook super fijn.

ERVAAR DE FOTOREPORTAGE

Tijdens deze loveshoot stellen we vragen en maken we foto’s van jullie samen. Echt even quality time. Wij zien hoe jullie reageren op onze, soms gekke, vragen en jullie ervaren hoe leuk een fotoreportage met ons is. En misschien willen jullie dat de kinderen ook al even kennismaken met ons, dan is dit dé gelegenheid. Samen spelen we en maken we plezier. Jullie merken hoe snel je ontspant en dat er niks engs is aan onze fotosessie.

RESULTAAT

Na de shoot selecteren we de foto’s van deze minisessie en optimaliseren we de foto’s. Op het afgesproken moment bekijken we samen de foto’s en peilen we jullie reactie. Sommige mensen zijn soms wat kritisch op zichzelf en daar willen we best rekening mee houden tijdens de bruiloft. Zie dit als een echt leuke, spontane generale repetitie. We leren elkaar beter kennen, we zetten jullie op de foto en jullie zien snel het resultaat.

SAVE THE DATE

De foto’s zijn geschikt voor Social Media en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als een Save-The-Date of als Trouwkaart. Het zal je zenuwen over de fotografie op je trouwdag wegnemen en je hebt een enorm leuke ervaring en foto’s!
Wil je ook zo’n persoonlijke en gezellige shoot? Vraag naar de mogelijkheden >> In combinatie met een trouwpakket krijg je deze van ons cadeau!

 

Niet Poseren In Utrecht

Gezinsshoot Utrecht

Gezinsshoot Utrecht

Loveshoot In De Zomer

Gezinsshoot Utrecht

Gezinsshoot Utrecht Zwartwit

Papa Dochter Foto

Gezinsshoot Utrecht

Glynis en Marco, met hun dochter, stonden ook voor onze camera. Even proefdraaien voor hun bruiloft later dit jaar. Wat was het gezellig en wat is het fijn elkaar zo te leren kennen. We hebben enorm veel zin om hun bruiloft vast te leggen. De generale repetitie ging geweldig! Willen jullie ook zo’n persoonlijke en gezellige shoot? Willen jullie ook wennen aan de camera?  Vraag naar de mogelijkheden >> In combinatie met een trouwpakket krijg je deze shoot van ons cadeau!