LOVESHOOT LUNETTEN | MARCELLA & ERIK

Winterse Loveshoot In Lunetten Utrecht

LOVESHOOT LUNETTEN

Wat is het genieten tijdens de LoveShoot met Marcella en Erik in het park bij Lunetten, Utrecht. Een stoere, vrolijke, avontuurlijke, lieve LoveShoot met een geweldig koppel dat binnenkort gaat trouwen. Graffiti, een kabouter en een motor: Wat wil een mens nog meer, wat een feest!

NOG STEEDS VERLIEFD

Ze viel Erik direct op toen hij haar voor het eerst zag. “Haar verschijning. Ik was op slag verliefd vanaf het eerste moment dat ik haar zag. Zo’n knappe vrouw met haar rondingen.” Zij is nog steeds verliefd op hem. “Omdat hij mij een koningsgevoel kan geven iedere dag opnieuw en hij mijn maatje is in alles.” Hij vroeg haar ten huwelijk op 3726 meter hoogte in Indonesië en zij organiseerde een surpriseparty voor zijn verjaardag. Wat een stel!

 

Ga je binnenkort ook trouwen en ben je op zoek naar een geschikte fotograaf? Zou je ook een KennismakingsLoveShoot van  ons willen? Of vraag naar de andere mogelijkheden. We ontmoeten je graag en spreken graag iets af. Bel of mail ons. Tot snel.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Winterse Loveshoot In Lunetten Utrecht 001 Winterse Loveshoot In Lunetten Utrecht 002 Winterse Loveshoot In Lunetten Utrecht 003 Winterse Loveshoot In Lunetten Utrecht 004 Winterse Loveshoot In Lunetten Utrecht 005 Winterse Loveshoot In Lunetten Utrecht 006

Heerlijke beelden, he? Wil je ook zo’n leuke LoveShoot, samen met je partner? Laat het ons vooral weten! Vraag naar de mogelijkheden!

Ik heb interesse! >>
Posted in ,