TROUWEN BIJ WEST-INDISCH HUIS AMSTERDAM

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 014

UNIEKE DAG

Het belooft een stralende en vooral ook een unieke dag in Amsterdam te worden en dat tijdens Corona. Na een keer uitstellen van de bruiloft is nu dan toch echt dé dag aangebroken voor Fleur en Stefan. Alle dromen komen uit voor hen deze dag. Zij trouwen  vandaag bij het prachtige West-Indisch Huis in Amsterdam met nagenoeg geen Corona-maatregelen, alleen toegangscontrole. Dus iedereen die zij uitgenodigd hebben kan er bij zijn. Zelfs hun vrienden uit Mexico, die komen speciaal voor ze over!

STIJLVOLLE JURK

We beginnen rond 10 uur op 2 locaties. De een bij de bruid en de ander bij de bruidegom. Twee jarige dochter Claire ziet er prachtig uit maar merkt wel dat het een andere dag is dan anders. Samen met papa Stefan lopen ze naar het huis van opa en oma en naar mama Fleur. Die ziet er prachtig uit, haar en make-up is gedaan door Michelle en haar stijlvolle jurk is op maat gemaakt in Italië en besteld door bruidswinkel Ido! I do! Stefan, zijn vader en ceremoniemeester Michel lopen door de straten van Oud Zuid in rokkostuum, ook al zo stijlvol. En al snel is hun “1st look” een feit. Echt een emotioneel momentje voor alle aanwezigen.

DOOR DE STRATEN VAN DE HOOFDSTAD

Daarna vertrekken we naar de salonboot om via de Amstel en de grachten naar het West-Indisch Huis te varen. Een heerlijke lunch wordt geserveerd tijdens het varen en het is gewoon de perfecte manier om je te vervoeren in Amsterdam. Samen met het bruidspaar maken we foto’s op de grachten en slenteren we door de straten van onze hoofdstad. Ondertussen verzamelen de gasten zich en kan de ceremonie bijna beginnen. Maar eerst wordt de jurk van Fleur nog even kreukvrij gestoomd door haar vriendinnen.

GENIETEN VAN DE LIEFDE

De ceremonie is persoonlijk en warm. Babs (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand) Larissa leidt het in goede banen. En zo fijn dat het weer kan, met zoveel gasten. Familie en vrienden vertellen over het bruidspaar en ook het bruidspaar heeft mooie woorden voor elkaar. We pinken een traan weg en genieten van de liefde van deze twee fijne mensen. Het hoogtepunt is als dochter Claire samen met opa en nichtje Suus de ringen komt brengen.

BUITEN RECEPTIE

Teun en Simone van het WIH staan na de ceremonie klaar met een glaasje Cava en het is schitterend weer dus de receptie kan buiten in de binnentuin gehouden worden. De knuffels en felicitaties zijn niet van de lucht en het bruidspaar geniet met volle teugen. Na de receptie verhuizen we met een select gezelschap naar binnen voor het diner. Er zijn meer cadeau’s en Fleur en Stefan krijgen te horen waar de huwelijksreis naar toe gaat. Vertrek: over twee dagen!!!

ZIN IN EEN FEEST

En terwijl DJ Bert warm draait stromen de gasten weer binnen. Binnen de kortste keren is de zaal vol en staat iedereen op de dansvloer. Na zo’n lange Coronatijd heeft iedereen wel zin in een feest. Goede vriend Frenay treedt op als Hazes en daarmee is het feest echt geopend. Dit gaat tot in de kleine uurtjes door!!!

Lieve Fleur en Stefan, na een super loveshoot vooraf kon dit alleen maar geweldig worden en dat was het. Wat hebben jullie genoten, en jullie gasten en wij ook! Alles kon en mocht, echt een cadeautje. Dank jullie wel dat we erbij mochten zijn.

Gaan jullie trouwen, bij het West-Indisch Huis in Amsterdam? Wil je ook te gekke trouwfoto’s? Ontspannen en ongeposeerd? Laat het ons weten!

Geïnteresseerd!

Visagie/haar: Michelle Veronique
Jurk uit Italie: Ido!Ido!
Kostuum: Huyer
Salonboot (cadeau!): Aemstelland
Locatie: West-Indisch Huis
Bloemen: ’t Lievertje
Babs: Larissa Riksen
Ringdrager: Claire, opa en Suus
Ceremoniemeesters: Michel en Babette
DJ: DJ Bert
Andre Hazes Look-a-like: Vriend Joost Frenay
Ringen: Smit Ouwerkerk
Fotografen: Wim en Heleen
Apres ski shotjes: door bruidspaar

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 001

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 002

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 003

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 004

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 005

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 006

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 007

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 008

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 009

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 010

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 011

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 012

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 013

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 014

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 015

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 017

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 018

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 019

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 021

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 022

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 023

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 024

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 025

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 026

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 028

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 029

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 030

Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 027

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Ga je ook trouwen dit jaar of volgend jaar? Misschien gaan jullie ook wel trouwen bij West-Indisch Huis in Amsterdam? Neem dan contact op, dan maken we snel een afspraak om elkaar te ontmoeten.

Contact