Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht

Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht

KLEINE INTIEME BRUILOFT

Trouwen in de Catharinakathedraal, of Catharijnekerk, in Utrecht, dat wilde dit bruidspaar het allerliefst. Door Corona werd de bruiloft al eens uitgesteld. En aangezien de familieleden van de bruid helemaal uit Peru moeten komen, werd het juiste moment afgewacht. En ineens ging het snel. De perfecte jurk was gevonden, het vervoer was geregeld en ook de fotografen hadden tijd! Dus vlak voor Kerst kon het er dan toch van komen. Zo bijzonder, een kleine intieme bruiloft in het bijzijn van directe familieleden en ons fotografen. Het werd ondanks alle Corona beperkingen een heel bijzondere dag.

KERKELIJKE CEREMONIE

De voorbereidingen van de bruid vinden thuis plaats, waar ook haar ouders, broer en zus zijn. De bruidegom wordt door zijn ouders en broer naar de kerk vergezeld, waar de kerkelijke ceremonie zal plaatsvinden. In een prachtige trouwauto arriveert de bruid met haar ouders. Aan de arm van haar vader wandelt ze naar haar toekomstige man. De voorganger geeft hen de zegen en er is zelfs prachtige muzikale begeleiding.

TROUWEN IN NEDERLAND

Na de dienst worden er rozenblaadjes over het paar gestrooid en maken we groepsfoto’s. We gaan naar het Domplein, maken foto’s bij het Academiegebouw en ook in het Pandhof. Een prachtige locatie, waar het licht altijd mooi is. Het paar voelt de kou niet en heeft alleen maar oog voor elkaar. Het trouwen in Nederland in de kerk is ze toch gelukt. Over een jaar doen ze het nog eens dunnetjes over in Peru.

DINER IN WILHELMINAPARK

Na de korte shoot vertrekken we naar het restaurant in het Wilhelminapark. Door Corona moeten ze veel vroeger dicht dus het is even spannend of alle gangen wel uitgeserveerd kunnen worden. Maar we kunnen samen toosten, het paar geniet en de prachtige bruidstaart zal later thuis aangesneden worden. Lieve S&A. Dank jullie wel voor deze mooie, intieme dag in Utrecht. Het album is ondertussen in jullie bezit. Levenslang samen nagenieten!

Hebben jullie trouwplannen en hoort daar ook een fotograaf (of fotografen-duo) bij? Laat het ons weten. Leuk om kennis te maken!

Trouwlocatie: St. Catharinakathedraal Utrecht
Shootlocatie: Pandhof van de Dom
Restaurant: Wilhelminapark
Fotografen: Wim en Heleen

Graag!

001 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 002 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 004 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 005 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 007 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 008 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 009 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 011 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 012 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 013 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 014 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 015 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 016 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 017 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 018 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 019 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 020 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 021 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 022 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht 023 Trouwen In St Catharinakathedraal Utrecht Op de foto bij het Academiegebouw Utrecht Bruidsreportage bij het Pandhof Utrecht Pandhof bij de Dom Bruidspaar Utrecht Oude kloostertuin Pandhof Utrecht Pandhof trouwreportage Utrecht Bruidspaar bij Wilhelminapark Restaurant Utrecht Wilhelminapark Restaurant Utrecht Bruidspaar

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Ga je ook trouwen dit jaar of volgend jaar? Misschien wil je ook wel trouwen in de Catharinakathedraal? Neem dan snel contact op, dan maken we een afspraak om elkaar te ontmoeten.

Graag!