IN EN OM HET HUIS ARNHEM | MICHELLE & BOB

In En Om Het Huis Reportage Arnhem

GELDERLAND

Ik ben voor deze in en om het huis reportage naar de hoofdstad van de provincie Gelderland geweest: Arnhem. Vorig jaar zijn Michelle en Bob, met hun twee meiden, hier naar toe verhuisd. Zoals ze zelf zeggen: ”Het voelde meteen als thuis en hier hebben we als gezin onze rust gevonden.”

PLEZIER MAKEN, SPELEN EN SAMEN ZIJN

Plezier is alom aanwezig binnen dit gezin, dat spat er vanaf. Samen een spelletje doen, oei wat is dat spannend. Je ziet het op de gezichtjes van de twee hoogblonde meisjes. Daarna duiken ze de speeltent in. Met z’n vieren, past dat? Ja zeker, en dat is natuurlijk dolle pret. De tweejarige onderzoekende beauty vindt mijn camera helemaal niet eng, haar nieuwsgierigheid is dan ook mooi terug te zien.

SPRINGEN OP BED

Maar wat is er leuker dan heel hard en hoog te springen op het bed van papa en mama? Kijk de meiden vliegen door de lucht! Het is een prachtig gezicht. Hoe gekker, hoe beter. Voor kussengevechten, stoeien, lachen, gieren, brullen en knuffelen is hier alle tijd en ruimte. Zowel in kleur als zwart-wit zijn deze actiefoto’s geweldig.

DAGELIJKSE MOMENTEN, ZO WAARDEVOL

Na iedere gezinsreportage, zeker bij die van fotografen, hoor ik dat juist het vastleggen van die dagelijkse momenten zo waardevol is. We nemen ze als vanzelfsprekend, maar voor je het weet is het voorbij. Dan worden de kinderen groter, zelfstandiger en ga je weer een nieuwe fase in. Met de in-en-om het huis reportage leg je in beeld vast hoe groot jouw gezinsgeluk is.

GENIETEN

Dit expressieve gezin doet graag dingen samen, dus nadat we in de keuken samen wat hebben gedronken gaan we aan de houten tafel kleuren. Het plezier maken, het spelen, het samen zijn, het is genieten met een hoofdletter G. Bob en Michelle leerden elkaar kennen met motorrijden, daar is met de komst van de twee meiden weinig tijd meer voor. Maar met z’n allen lekker naar buiten doen ze altijd graag.

GAAN MET DIE BANAAN

Het regende eerder, nu is het droog en wat is er dan leuker dan met je kaplaarzen te stampen in de plassen?! Beide meiden nemen een flinke aanloop…. rennen en gaan met die banaan. Het water spat alle kanten op, kijk ze eens genieten. Armen omhoog en gejuich, wat een waterpret. Maar ook papa en mama ontspringen de regendans niet en stampen vrolijk mee. Dank jullie wel Michelle en Bob, dit inkijkje van jullie mooie gezin is een genot voor het oog.

REPORTAGE VOOR HABITAT

Dit is de laatste van 10 reportages die ik gemaakt heb voor het goede doel. De opbrengst van deze in-en-om-het-huis reportage ging naar de bouwreis voor Stichting Habitat for Humanity. Met hen ben ik in januari 2018 naar Cambodja geweest om daar letterlijk te bouwen aan een (t)huis. Zodat ouders met hun kinderen veilig kunnen leven en een goede toekomst kunnen opbouwen.

Bekijk de andere gezinsreportages  of stuur ons een berichtje als je ook zo’n leuke In En Om Het Huis Reportage wilt, in Arnhem of ergens anders!

(Zet de slideshow vooral op HD)

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Wil je het uitgebreide verslag lezen van de bouwreis? Lees hier: Habitat Bouwreis CambuildJA.

Posted in ,