FAMILIEREPORTAGE | BUNNIK | FOTO VOOR OMA

Gezinsreportage Bunnik

Herken je dat? Je moeder of oma vraagt om een foto van de (klein)kinderen en natuurlijk heb je honderden, zo niet duizenden foto’s op je telefoon. Maar dé foto die geschikt om bij haar aan de muur te hangen is er niet bij. De mobiele telefoon is fijn om foto’s mee te maken want je hebt ‘m altijd bij de hand maar voor een grote afdruk aan de muur zijn die foto’s vaak niet geschikt.

SMARTPHONE

Met die smartphone kan je prachtige foto’s maken en we vertellen je graag hoe je dat nog beter kunt doen maar met kinderen is het vaak een uitdaging. Als er net te weinig licht is heeft de smartphone het ook lastig. Dan heeft het moeite met scherpstellen en het resultaat is vaak teleurstellend. Een ander nadeel van de smartphone is dat het niet heel erg snel is en dan is het moment alweer voorbij. En als je iedereen op de foto wilt, inclusief jezelf, moet je wel een statief gebruiken.

HEERLIJK BUITENSPELEN

Het is een van de redenen waarom wij als professionele fotograaf worden ingehuurd voor een familiereportage. Een familie of gezin wil graag samen op de foto voor oma, op een leuke en ontspannen manier want met de telefoon is het niet gelukt. Wij zorgen ervoor dat het een super leuke ervaring wordt en vangen alle leuke momenten tijdens het “buiten spelen”. We zorgen er voor dat jullie allemaal spontaan op de foto staan. We zoeken samen een leuke locatie, spelen spelletjes en hebben plezier tijdens het maken van de foto’s voor oma.

INLIJSTEN

En hoe leuk is het om de leukste foto’s te laten afdrukken en in te lijsten voor aan de wand voor oma’s verjaardag of voor Moederdag. Een mooie afdruk, ingelijst en wel, kan ook door ons geleverd worden. Dan ben je helemaal klaar en oma is helemaal gelukkig, en jijzelf waarschijnlijk ook. Wie wil dat nu niet? Lijkt dit je wat? Maak dan nu een afspraak voor jullie leuke reportage. Het beste cadeau voor oma’s.

Blogs >>

Gezinsreportage Bunnik Gezinsreportage Bunnik Gezinsreportage Bunnik Gezinsreportage Bunnik Gezinsreportage Bunnik Gezinsreportage Bunnik Gezinsreportage Bunnik Gezinsreportage Bunnik Gezinsreportage Bunnik Gezinsreportage Bunnik Gezinsreportage Bunnik

Volg je ons al op Instagram? Leuk als je ons volgt! En wil je ook zulke foto’s van je familie?

Geïnteresseerd! >>