WALL ART | 5 GOEDE REDENEN VOOR WALL ART

Wall Art MDF Museum Panelen

In dit digitale tijdperk worden er nog maar weinig foto’s afgedrukt. We geven je 5 redenen om voor Wall Art te kiezen. Foto’s worden digitaal gemaakt en vervolgens digitaal aangeleverd aan de klant. Ook wij werken digitaal en leveren de foto’s digitaal aan. Natuurlijk snappen we helemaal waarom men behoefte heeft aan de digitale bestanden. Leuk om de foto’s te posten op Social Media, fijn om in het archief te bewaren maar meestal is de reden om foto’s te laten maken door een professionele fotograaf toch dat je iets met de foto’s wilt doen, toch?

MUSEUM PANEEL ALUMINIUM

Sinds een paar jaar hebben wij zelf groot in de woonkamer een Museum Paneel Aluminium hangen van 70×100 van ons gezin. De foto is gemaakt in IJsland door Juliana Wiklund, een bevriende fotograaf en iedere dag zien we deze hangen. Even zijn we weer terug in IJsland, het avontuur, de mooie landschappen, samen met vrienden. Wat hebben we een plezier gehad! Zo mooi hoe alles samenkomt in die ene foto. Lees verder onder de foto…

Wall Art Aluminium Panelen

Museum Paneel Aluminium

MUSEUM PANELEN MDF

Ook in onze achterkamer hangen 3 foto’s, een collage, op Museum Panelen MDF. De linkerfoto is er een waarop ik mijn zoon knuffel, de middelste foto is van ons drieën voor de waterval en op de rechterfoto staan Wim en ik samen. Een drieluik van een mooie reis, onze eigen Moment Design foto’s. Steeds als ik weer naar de foto’s kijk realiseer ik me dat wat we hebben speciaal is en ook dat de tijd zo snel gaat. Onze zoon is al zo groot, en ondertussen zelfs langer dan ik. Reizen is herinneringen maken die levenslang meegaan. Wat is dat toch geweldig! Ik hoor de waterval weer, ik voel de kou maar ook de liefde voor mijn mannen en ik weet dat onze vrienden net zo genoten hebben van die reis. Dus ook wat niet op die foto staat komt terug in mijn herinneringen, hoe bijzonder.

Wall Art MDF Museum Panelen

Museum Paneel MDF

FOTO VERDWIJNEN OP DE COMPUTER

We maken tegenwoordig zoveel foto’s en vaak nemen we niet eens de moeite om ze uit te zoeken. Je telefoon staat er vol mee. Ze raken op de achtergrond en verdwijnen uiteindelijk in een mapje op je computer, op de externe harde schrijf of erger nog, ze worden gedeletet. Ze raken uit het zicht. Foto’s aan de muur zie je iedere dag, daar praat je over, die voel je en die ervaar je keer op keer. En dat is eigenlijk wat wij iedereen gunnen.

DEEL VAN ONS LEVEN

Foto’s zijn een heel belangrijk deel van ons leven. Het is ons werk en we vinden het fijn om ons te omringen met mooie foto’s. Foto’s van familie, van vrienden, foto’s van onze reizen en van ons gezin in elke levensfase. En wat is er mooier dan waardevolle foto’s te selecteren en om af te drukken op mooie, duurzame materialen. Op Aluminium, MDF, Dibond met Acryl of ingelijst met een passende passe-partout. Ook voor onze klanten willen we deze ervaring. We willen niet alleen maar digitale bestanden leveren maar ook mooie Wall Art. Helemaal op maat, op het juiste materiaal. En met ons inspirerende eBook dat je voorafgaand aan de fotosessie ontvangt kun je zelf direct aan de slag. Lees verder…

Wall Art Acryl Museum Panelen

Wall Art Acryl

5 REDENEN VOOR WALL ART

We hebben 5 goede redenen om voor Wall Art te kiezen:

  1. Museum Paneel MDF: Dit is een uniek materiaal met een warme, krachtige uitstraling. Het heeft afgewerkte zwarte randen en heeft een schuine facetrand aan de voorkant. Door de dikke coating krijgen de foto’s een schitterende glans. Een tijdloos product!
  2. Museum Paneel Aluminium: Dit is een strak, modern, hoogwaardige en duurzame fine art product. De foto’s zijn haarscherp en hebben intense kleuren waardoor een foto echt tot leven komt! Het aluminium heeft licht afgeronde hoeken, heeft een strakke gladde coating en bestaat uit puur aluminium. Het leent zich uitstekend voor hoogwaardige afdrukken voor decoratie in huis, maar ook voor exposities. Water- & vuurbestendig, een hoogwaardig materiaal.
  3. Museum Paneel Rond: Dit is een te gek en bijzonder product. Rond is lekker anders. De kleuren worden perfect weergegeven, is waterbestendig en kan zelfs in een zeer vochtige ruimtes worden opgehangen. De inkt zit namelijk in de coating van het aluminium! De panelen zijn eenvoudig schoon te houden. Zelfs na vele malen afspoelen blijft de foto mooi. Hierbij kan zelfs zeep worden gebruikt om het paneel grondig te reinigen. Ideaal dus om je badkamer op te vrolijken! Het is ook een leuk en speels effect in de tuin. Ze panelen zijn zwevend aan de muur op te hangen.
  4. Museum Paneel Acryl: Dit moderne product heeft een indrukwekkende diepte en stralende kleuren die iedereen versteld zullen doen staan. De foto wordt op 3 mm dibond gedrukt en heeft een toplaag van 3 mm mat of glanzend acrylglas. Alle details zijn haarscherp afgedrukt en het acryl geeft de foto een oneindige diepte. Het acryl versterkt de lichtintensiteit van de kleurenfoto’s en de dieptewerking van de details. Acryl is ook veel lichter dan glas en bovendien onbreekbaar. Het beschermt de foto op natuurlijke wijze tegen ultraviolette straling en voorkomt ongewenst verkleuren.
  5. Ingelijste foto’s met passe-partout: We hebben mooie klassieke lijsten maar ook moderne kleuren en materialen. Ze zijn er in hout en aluminium en zijn helemaal op maat te maken. Ook bijzondere verhoudingen zijn op aanvraag mogelijk. Het op juiste wijze inlijsten van je foto verhoogt de duurzaamheid en draagt in hoge mate bij aan de uitstraling aan de muur. Door te kiezen voor kwaliteit ben je verzekerd van jarenlang plezier van je foto of kunstwerk.
Wall Art Ingelijst

Wall Art Ingelijst

Heb je nog meer dan deze 5 redenen nodig om voor Wall Art te kiezen? Ieder mens is uniek en ieder huis ook. Daarom maken wij samen met jullie de Wall Art helemaal naar wens. We geven je na een fotosessie of bruiloft een aantal suggesties in onze Design Gallery, ook mbt keuze van materiaal en de keuze van foto’s. Ook is het mogelijk bestaande kunstwerken uit jullie interieur of met hippe prints te combineren. Het bestellen is eenvoudig en wij verzorgen de hele levering voor je. Ben je benieuwd hoe het er bij jullie uitziet? Vraag naar de mogelijkheden!

Wall Art Aluminium Museum Panelen Rond

Aluminium Museum Paneel Rond

 

Ik heb interesse! >>
Posted in ,