TROUWEN BIJ DE PAREL VAN ZUILEN

Eenvoudig Trouwen In Utrecht

CORONA

Trouwen in Coronatijd vraagt veel flexibiliteit van bruidsparen. Claudia en Benny zijn gelukkig ontzettend flexibel en willen erg graag trouwen bij de Parel van Zuilen in Utrecht. We spreken af in het centrum van Utrecht om als eerste foto’s te maken.

CENTRUM VAN UTRECHT

Hun loveshoot hebben we eerder gemaakt, om uitgebreid kennis te maken en om te wennen aan de camera. Tijdens deze trouwreportage gaan we verder waar gebleven zijn. En in het centrum van Utrecht zijn er meer dan genoeg mooie plaatsen.

PANDHOF

We starten op de Oudegracht en wandelen met dit mooie bruidspaar naar het Pandhof, de tuin tussen het Academiegebouw en de Domkerk. Het is er rustiger dan normaal, da’s dan ook het enige voordeel van Corona.

PAREL VAN ZUILEN

We maken foto’s op de Nieuwgracht en de Kromme Nieuwgracht. En als de tijd om is pakken we de auto naar Oud Zuilen toe. Daar staat de sloep van de Parel van Zuilen klaar om ons te vervoeren naar de trouwlocatie.

SWEET TABLE

Na de mooie ceremonie, het is prachtig weer en kan alles buiten plaatsvinden, is er een gezellige borrel. De gasten genieten van de Sweet Table met heerlijke taarten en andere lekkernijen.

Lieve Claudia en Benny, wat een mooie dag en wat stralen jullie. Ontzettend veel geluk samen en we kunnen niet wachten jullie het mooie album te laten zien. X

Gaan jullie trouwen in Utrecht, misschien wel bij de Parel van Utrecht? Wij vinden het superleuk om daar bij te zijn! Laten we afspreken.

001 Trouwreportage In Utrecht 002 Trouwreportage In Utrecht 003 Bruidsreportage In Centrum Utrecht 004 Bruidsreportage Bij Pandhof Utrecht 005 Bruidsreportage Bij Pandhof Domkerk Utrecht 006 Trouwreportage Nieuwegracht Utrecht 007 Bruidsreportage Centrum Utrecht 008 Bruidsboeket Utrecht 009 Per Boot Naar Zuilen 010 Rode Loper Parel Van Zuilen 011 Bruid Bij Parel Van Zuilen 012 Trouwringen Bij Parel Van Zuilen 013 Sweet Table Parel Van Zuilen

Ook zo genoten van deze foto’s en ben je benieuwd hoe jullie op de foto staan? Gaan jullie trouwen in Utrecht, misschien wel bij de Parel van Utrecht? We zijn er al vaak geweest en vinden het superleuk om jullie daarmee te helpen! Laten we kennismaken en laten we snel afspreken.