UTRECHT LOVESHOOT IN ZWARTWIT

Loveshoot In Het Zwart Wit

WAT EEN LEUKE LOVESHOOT

Binnenkort trouwen Fleur en Stefan op een prachtige locatie in Amsterdam in het bijzijn van familie en vrienden. Daar later dit jaar meer over. En om te “oefenen” spraken we met hen af voor deze loveshoot in Utrecht. En de toppers (volgens hen) van deze sessie waren in het zwartwit. En aangezien wij ook dol op zwartwit foto’s zijn, nu een blog geheel in het zwartwit.

ONTSPANNEN EN LOS

Vooraf en tijdens de shoot stellen we vragen. Dit is om de sfeer ontspannen en los te maken. Wat ons betreft hoeft de focus niet de camera en op ons te liggen. Leuker is het als ze die vergeten en zich helemaal op elkaar focussen. Samen in gesprek gaan, echt even quality time.

HET EERSTE DAT OPVIEL

Op de vraag: Wat is je het eerst bij je partner opgevallen? reageerde Fleur: Zijn staart. Stefan antwoordt: : Het eerste wat mij opviel is toen vertelde Fleur dat ze naar Ally Pally was geweest, met haar vader. Ally Pally of Alexandra Palace is waar het officiële PDC Wereldkampioenschap darts gespeeld wordt ieder jaar. Heel veel mensen weten dit niet, laat staan dat ze er zijn geweest! Ik dacht meteen: owh dit is wel een bijzondere dame dat ze daar is geweest.

KARAKTERTREK

Als je een karaktertrek van je partner mocht kiezen, welke zou dat dan zijn, en waarom? Fleur: Geduld, ik heb daar zelf erg weinig van! Stefan: Ze kan heel goed (sociale) situaties inschatten en heeft een erg goed luisterend oor. Daardoor vertellen mensen haar vaak dingen die ze zelf niet hadden verwacht. En op de vraag wanneer ze verliefd geworden zijn op de ander waren de antwoorden: Fleur zei: “In de après ski in Oostenrijk.” En Stefan reageerde: “We waren op wintersport in Sölden. Ik was mee met een gezamenlijke vriend. We hadden onverwachts op veel vlakken een klik en tijdens een van de vele après skis die week sloeg de vonk over.”

NOG STEEDS VERLIEFD

Waarom ben je nog steeds verliefd op je partner? Fleur: “Hij is mijn rots in de branding. Hij vult mij aan en is de liefste vader voor onze dochter, waardoor ik echt verliefd hem kan observeren wanneer ik hem in een onbewaakt ogenblik bezig zie met haar. Ook onze gedeelde interesses en humor maken dat we het gewoon altijd heel leuk hebben samen!”

Stefan: “Ze vult mij aan op een heleboel punten. Het cliché 1+1 = 3 is in ons geval zeker zo. Samen kunnen we de wereld aan en dat gevoel is er iedere dag. We hebben elke dag lol of serieuze gesprekken, net wat de situatie vraagt. Het is heerlijk om iemand naast je te hebben die vaak (maar niet altijd) hetzelfde denkt en waarmee je op een lijn zit. Dit maakt het leven ook makkelijker bij alle keuzes soms gemaakt moeten worden.”

Lieve Fleur en Stefan, bedankt voor de heerlijke tijd samen. Deze loveshoot was in Utrecht en is nagenieten in zwartwit. We zien elkaar binnenkort in Amsterdam! Ook interesse in een Loveshoot? Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dat kan via dit formulier. >>

 

Loveshoot In Het ZwartWit

Loveshoot In Het Zwart Wit

Loveshoot In Het Zwart Wit

Loveshoot In Het ZwartWit

Loveshoot In Het Zwart Wit

Ook nagenieten van een Utrecht Loveshoot in zwartwit? Wil jij ook een Loveshoot? Voor meer info, neem contact met ons op. Dat kan via dit formulier >>