ZWANGERSCHAPSREPORTAGE | UTRECHT | NICOLE & RIK

Zwangerschapsshoot Utrecht

Een zwangerschapsreportage in de lente onder prachtige bomen met bloesem, kan het mooier? Nicole en Rik gaan op de foto en ze stralen allebei. Ze is prachtig zwanger van hun eerste kindje. Het eerste dat hem opviel bij haar waren haar ondeugende ogen en zou graag wat meer van haar enorme enthousiasme willen als karaktertrek. Zij viel op zijn uitstraling, die super knappe mooie groene ogen! En dat hij zo ontzettend gepassioneerd met zijn vak bezig is.

ZWANGERSCHAPSREPORTAGE

Nicole zou graag wat meer van zijn zorgzaamheid willen hebben als karaktertrek. Rik zorgt zo goed voor mij, zegt Nicole. Het belangrijkste is eigenlijk dat hij me echt zijn vriendin laat voelen. Hij laat merken en voelen dat ik belangrijk voor hem ben. En dat doet hij op allerlei manieren. En dat geeft zo’n fijn gevoel.

TROTS OP HEM

Rik merk aan alles dat Nicole van hem houdt maar vooral als ze elkaar knuffelen en zoenen. Nicole geeft aan dat hij haar laat voelen dat ze belangrijk is. En zijn knipoogjes… Hij knipoogt heel vaak naar haar, ook wel eens in gezelschap en dan voelt ze zo bijzonder. Hij is trots op haar dat ze hun kindje draagt, en de eerste keer dat hij hun kindje mocht voelen. Zij is trots op hem als hij belt met een zakelijke klant, als hij zo lekker zelfverzekerd klinkt. Maar ook als hij een arm om haar heen slaat en laat zien dat zij bij hem is. Maar ook als hij onverwacht haar ergens mee naartoe neemt en dan alles heeft geregeld en voor haar haar drankje besteld. En ook is ze trots op hem als hij trots vertelt over de zwangerschap.

DOLBLIJ

Nicole geeft aan dat ze het zo bijzonder vindt dat hij haar interessant vond terwijl ze niet haar best deed: Hoge staart op haar hoofd, aan het werk, helemaal in haar element. En hij vond dat leuk. Ze kennen elkaar nog niet zo heel lang toen ze ontdekten dat ze zwanger is van Rik. Ze waren DOLBLIJ!!!! Rik en Nicole zijn zo gelukkig samen, het voelt of ze al veel langer samen zijn. Dank je wel lieve Nicole en Rik voor jullie openheid. Geniet van de foto’s en van elkaar.

Heb je ook interesse in een zwangerschapsreportage (of een bruidsreportage)? Stuur ons een berichtje en we nemen snel contact met je op.

Jippie, ondertussen is baby Norah geboren!!! Gefeliciteerd Nicole en Rik!!!

Zwangerschapsshoot Utrecht Zwangerschapsshoot Utrecht Zwangerschapsshoot Utrecht Zwangerschapsshoot Utrecht Zwangerschapsshoot Utrecht Zwangerschapsshoot Utrecht Zwangerschapsshoot Utrecht Zwangerschapsshoot Utrecht Zwangerschapsshoot Utrecht Zwangerschapsshoot Utrecht