LOVESHOOT ALS IN EEN SPROOKJE

LoveShoot Centrum Utrecht

Het lijkt wel een modern sprookje, deze twee mannen zijn geliefden pur sang en knuffelen wat af. Elkaar cadeautjes geven is bijna een ritueel geworden, na terugkomst van een reis of gewoon om de ander te verassen. De mannen hebben over en weer aandacht en ruimte voor elkaar met een lach en een traan. Ron vertelt:

“Onze loveshoot voltrekt zich op een aantal mooie plekjes in het centrum van Utrecht. In het decor van de historische stad delen wij, Ron en Mark, gekleed in onze nette pakken en net terug van de kapper, herinneringen, momenten en verhalen van het leven dat we pas een paar maanden met elkaar delen in de stad waar we allebei ons hart aan hebben verpand. We voelen ons wat onwennig daar bij de Dom en gedragen ons uitgelaten: Heleen heeft een ontwapenende uitwerking op ons en we vergeten al gauw dat haar lenzen ons onafgebroken gadeslaan.

VRAGENLIJST

Vooraf hadden we een vragenlijst ingevuld met persoonlijke vragen zoals ‘Wanneer voel je het meest dat je partner van je houdt’ en ‘Wat zijn de ander zijn verborgen talenten?’ Tijdens de shoot werd dit besproken. Zo voerden wij dus zeer persoonlijke gesprekken met elkaar. We zeiden hardop wat normaal in onze gedachten passeert. Deze techniek, die kenmerkend is voor hoe Heleen haar werk doet, heet ‘Moment Design’. Moment Design brengt letterlijk in beeld dat iemand naar je hand reikt en je hart raakt.

INTENSE VOORMIDDAG

Al snel is Heleen de stille getuige van onze liefde, die ze bijna voelbaar in een prachtige serie foto’s weet vast te leggen. We beleven een intense voormiddag. De zon en het  diffuse herfstlicht geven het geheel een extra magisch tintje. Feestelijke momenten om nooit te vergeten zijn vastgelegd, ons geluk kunnen we voortaan ook optisch delen met anderen.” Ron & Mark

Eén van Marks favoriete nummers is: ‘How long will I love you’ van Ellie Goulding, dat hij Ron laat horen. Na het zien van deze foto’s kunnen we op die vraag wel een antwoord geven …. nog heel lang en heel gelukkig. Wil je een romantische loveshoot, als een sprookje, met je geliefde? Stuur ons een berichtje en we gaan samen op pad.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht LoveShoot Centrum Utrecht

 

Wil je een romantische loveshoot, als een sprookje, met je geliefde? Stuur ons een berichtje en we gaan samen op pad.

Ja, dit lijkt me leuk! >>
Posted in ,