BRUIDSREPORTAGE WEKEROMSE ZAND

Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 011

TWEE WERELDEN

Eerder deze zomer maakten we kennis met Rianne en Chantino. Tijdens de loveshoot vertelden ze hoe ze elkaar ontmoet hebben in Suriname, dat ze uit twee verschillende werelden komen. Heel mooi hoe deze werelden samen komen tijdens hun bruiloft. Het belooft een lange, mooie, persoonlijke dag te worden met elementen uit beide culturen met ook een mooie bruidsreportage bij het Wekeromse Zand.

FEESTTENT

Rianne start bij haar ouders op de boerderij en Chantino wordt bij hen thuis geholpen door zijn neef en opa (oud-oom). Zijn te gekke rode pak komt uit Suriname. De jurk van Rianne is op maat gemaakt door atelier Corine. Rianne’s haar en make-up wordt gedaan door haar vriendin Mireille. En vol trots, en terecht, laat ze de feesttent in de tuin zien, en alle mooie decoraties. Er is zelfs een prachtige houten boog, met bloemen versiert, voor de rode loper naar de tent toe. Wat hebben ze daar een werk aan gehad en hoe tof is dat om met elkaar te bouwen!

ZANDVERSTUIVING

Na de ontmoeting, de 1st look, rijden we naar het mooie Wekeromse Zand voor de bruidsreportage. Er wordt ook gefilmd door vrienden van Chantino, die daar speciaal voor uit Antwerpen zijn gekomen. De grijze lucht klaart op en als we uit het bos komen zien we zelfs de zon. Wat een mooie plek is dit toch. We zijn vaker op deze zandverstuiving geweest, maar nog niet eerder met een mooi bruidspaar.

JA-WOORD

Na de shoot rijden we weer naar huis om alle gasten te ontvangen. En op eigen gelegenheid reizen de gasten af naar huis Kernhem. Daar wordt de ceremonie gehouden. Als het JA-woord is geweest, de handtekeningen zijn gezet en de ringen zijn uitgewisseld is het tijd om weer naar buiten te gaan. Via de achterkant komen we op het grote grasveld, waar een heerlijke lunch klaarstaat. Ook het kleine nichtje Noor kan er van genieten.

MEER GASTEN

Na de lunch en de groepsfoto’s vertrekken we naar de feesttent, waar er wordt gezongen. Meer en meer gasten worden ontvangen, taart wordt gegeten, cadeau’s worden uitgepakt, is er volop te spelen voor de kids en het feest gaat nog een hele poos door.

Lieve Rianne en Chantino, wat was het mooie dag en dan heb ik het niet alleen over het weer. Heel erg veel geluk samen!!!

Gaan jullie ook trouwen, echt op jullie eigen manier? Heerlijk, wij houden ervan. We leggen het graag voor jullie vast.
Laten we snel afspreken! >>

Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 001 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 002 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 003 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 004 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 005 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 006 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 007 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 008 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 009 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 010 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 011 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 012 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 013 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 014 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 015 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 016 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 017 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 018 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 019 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 020 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 021 Bruidsreportage Lunteren Wekeromse Zand 022

Is dit ook echt echt iets voor jou? Een bruidsreportage bij het Wekeromse Zand? Samen feesten met je dierbaren? Laten we snel afspreken! >>