PERSOONLIJKE EN INTIEME SHOOT

Zomer LoveShoot Utrecht 4

PERSOONLIJKE SHOOT

Dit mooie stel, Rianne en Chantino, gaat binnenkort trouwen en staat voor onze lens tijdens deze persoonlijke en intieme shoot. Ze hebben elkaar in 2018 in Suriname ontmoet. De vonk sloeg over en bleven ze contact houden. En na een periode van een relatie op afstand besloot Chantino naar Nederland te komen voor de liefde. Om voor de bruiloft even uitgebreid kennis te maken, spreken we met hen af bij een oude steenfabriek. Een stoere omgeving, met groen, graffiti en ook met water.

IEDERE DAG VERLIEFD

We vroegen aan Rianne wat het eerste was dat was opgevallen bij hem. En zij antwoordde: Zijn mooie gezicht en zijn haar. En op de vraag waarom ze nog steeds iedere dag verliefd is antwoord ze volmondig: “Het is een topper in doen en laten! Lief en duidelijk!”

HUN LEVEN SAMEN

Eén van de liefste dingen die Chantino voor haar heeft gedaan, vindt ze, is naar Nederland komen voor hun leven samen! En dat nieuwe leven begint binnenkort, als ze getrouwd zijn. En het belooft een mooie dag te worden, met familie en vrienden om hen heen. Iedereen doet wat, heel persoonlijk en intiem, precies zoals ze willen. En zo brengen ze ook traditionele Surinaamse kleding mee naar deze loveshoot. Zo maken ze deze loveshoot super waardevol voor zichzelf, voor nu en later. Mooi hoor, wij houden ervan!

Wil je ook zo’n persoonlijke en intieme shoot? Vraag naar de mogelijkheden >> In combinatie met een bruidsreportage krijg je deze van ons cadeau!

 

Zomer LoveShoot Utrecht 1

Zomer LoveShoot Utrecht 2

PERSOONLIJKE EN INTIEME SHOOT

Zomer LoveShoot Utrecht 4

Zomer LoveShoot Utrecht 5

PERSOONLIJKE EN INTIEME SHOOT

Zomer LoveShoot Utrecht 7

PERSOONLIJKE EN INTIEME SHOOT

Zomer LoveShoot Utrecht 9

persoonlijke en intieme shoot

Willen jullie ook kennismaken met ons tijdens een persoonlijke en intieme loveshoot? Let’s meet! Er is geen leukere manier om te ontdekken hoe we samen die toffe foto’s gaan maken voor je bruiloft.