Familiefotografie

Familiereportage in De Soester Duinen
Gezinsreportage in Klein-Zwitserland, Driebergen
Familiereportage bij De Soester Duinen

Stel jezelf eens de vraag: Wat wil je later herinneren? Welke speciale momenten van je familie, momenten die zo snel weer verdwijnen, zou je willen terugzien? Welk gevoel wil je krijgen als je jullie foto’s terugziet? Met familiefotografie leggen we juist deze momenten en gevoelens graag vast.

Met onze speciale fotografeerstijl en speelse vragen zorgen wij voor een betekenisvolle fotosessie waar niet suf geposeerd wordt. Overweeg je een fotosessie voor je gezin of familie? We denken graag met je mee en geven je advies door onze jarenlange ervaring! Bekijk ons recente werk op de blog en laat je inspireren. Hieronder lees je meer over onze werkwijze voor familiefotografie. Direct naar de tarieven? Klik dan hier.

Heleen Klop en Wim Blom

Onze werkwijze bij familiefotografie

Wanddecoratie boven de bank

Voor de sessie

Icoon hartje

We weten dat foto’s maken voor de meeste mensen spannend is. Welke locatie moet je kiezen, welke kleding doe je aan en wat vindt iedereen straks van de foto’s? Maak je geen zorgen, hier helpen we je bij. Je ontvangt na de boeking informatie over de voorbereiding van je fotosessie.

Icoon camera

We helpen je concreet na te denken over de foto’s. In welke ruimte komen ze te hangen en waarom? We vragen je vooraf te bedenken waar je de foto's zou willen terugzien. Waar komen ze te hangen en welke sfeer moet het uitstralen. Na de fotosessie ontvang je, indien gewenst, een voorstel op maat.

Icoon schrijven

We willen graag weten wie we voor de lens krijgen en wat jullie beweegt. Dus vooraf stellen we je eerst wat vragen. Met die informatie bereiden we de sessie voor zodat de ervaring nog meer om jullie draait. Bij onze familiefotografie gaat het om jullie en dat zie je terug.

Wanddecoratie woonkamer
Wanddecoratie van Love Shoot
Ingelijst aan de muur
In-en-om-het-huis-reportage

Tijdens de sessie

Icoon testbalk

Met behulp van onze Moment Design technieken en Playful Heart spelletjes werken we met jullie en kinderen tijdens de fotosessie. Jullie krijgen speelse vragen of grappige nadenkertjes waardoor wij met onze familiefotografie echte momenten kunnen vangen.

Icoon voetbal

Voor de kleine en soms ook grote kinderen die niet lang stil kunnen zitten gooien we er graag wat bewegingsspelletjes in. Zo kan je stoom afblazen en het levert de leukste tussen-door-momenten op. Zo fotograferen wij kinderen zoals je ze waarschijnlijk ook het liefst ziet.

Familiereportage met kinderen
Familie Reportage Heleen Klop Fotografen
Familiereportage bij Landgoed Rhijnauwen, Bunnik

Na de sessie

Icoon drankje

We hebben 2 weken nodig om jullie foto's te verwerken en te optimaliseren. Dan ontvangen jullie een link van ons naar de online gallery. Vanaf het comfort vanaf je eigen huis kun je heerlijk met je favoriete drankje erbij de foto’s online bekijken.

Icoon winkelwagen

Je ontvangt van ons de email met daarin de link naar onze online gallery en de uitleg hoe je jullie favorieten kunt kiezen. Wil je meer foto's bestellen dan kan dat. De mooiste foto aan de muur? Je kunt direct gebruik maken van 20% korting als je binnen 2 dagen besteld.

Icoon huis

Wij sturen de hoge resolutie foto's via Wetransfer naar je toe om eenvoudig te downloaden. En de mooie Wall Art bestellen we bij onze top leveranciers. Deze wordt na de zorgvuldige controle vakkundig ingepakt en netjes bij je thuis afgeleverd om jarenlang van te genieten.

Familiereportage in zwart-wit
Familie Reportage Heleen Klop Fotografen
Familiereportage in zwart-wit

Fotosessie opties voor familiefotografie

MINI FOTOSESSIE – 30 MIN: € 495

 • Mini sessies zijn super voor portretfoto’s!
 • 30 minuten fotosessie met HELEEN KLOP fotografen
 • 3 hoge resolutie digitale foto’s te kiezen in de Photo Gallery
 • 1 locatie
 • Alle foto’s worden nauwkeurig nabewerkt in de pure HELEEN KLOP fotografen-stijl

FOTOSESSIE – 60 MIN: € 595

 • Fotosessies zijn super voor jonge gezinnen. Peuters en kleuters hebben vaak geen geduld voor een fotosessie langer dan een uur
 • 60 minuten fotosessie met HELEEN KLOP fotografen
 • 15 hoge resolutie digitale foto’s die je kunt kiezen in de Photo Gallery
 • 1 of 2 locaties
 • Alle foto’s zijn nauwkeurig nabewerkt in de pure HELEEN KLOP fotografen-stijl
 • Mini Album 15×15 cadeau!

MAXI FOTOSESSIE – 90 MIN: € 695

 • Een heerlijke Maxi sessie voor families of LoveShoot waarbij je tijd hebt om meerdere locaties te gebruiken of nog eens van kleding outfit te wisselen
 • 90 minuten fotosessie met HELEEN KLOP fotografen
 • 25 hoge resolutie digitale foto’s die je kunt kiezen in de Photo Gallery
 • Meerdere locaties mogelijk
 • Alle foto’s zijn nauwkeurig nabewerkt in de pure HELEEN KLOP fotografen-stijl
 • Mini Album 15×15 cadeau!

VERLENGDE FOTOSESSIE – 120 MIN: € 795

 • De verlengde sessies zijn ideaal voor grote groepen, meerdere gezinnen en wanneer je gewoon rustig meerdere locaties en/of kledingwissels in je sessie wil
 • 120 minuten fotosessie met HELEEN KLOP fotografen
 • 40 hoge resolutie digitale foto’s die je kunt kiezen in de Photo Gallery
 • Meerdere locaties mogelijk
 • Alle foto’s nauwkeurig nabewerkt in de pure HELEEN KLOP fotografen-stijl
 • Mini Album 15×15 cadeau!

Familiefotoshoot in Bunnik

Een bijzondere familiefotoshoot die plaatsvond in de prachtige bossen bij Rhijnauwen in Bunnik. Deze shoot was een leuk cadeau van...
Lees meer >> about Familiefotoshoot in Bunnik

Familie Shoot Maximapark

VLINDERHOF Het is een speciale dag voor oma. Alle kinderen en kleinkinderen zijn er en ze hebben van alles georganiseerd....
Lees meer >> about Familie Shoot Maximapark

FAMILIESHOOT THUIS IN BILTHOVEN

GEZIN UITGEBREID Op een mooie dag reden we naar Bilthoven naar het huis van Renee en Menno om bij hen...
Lees meer >> about FAMILIESHOOT THUIS IN BILTHOVEN