FAMILIESHOOT THUIS IN BILTHOVEN

Familieshoot In Bilthoven 003

GEZIN UITGEBREID

Op een mooie dag reden we naar Bilthoven naar het huis van Renee en Menno om bij hen thuis een mooie familieshoot te maken. Dit mooie stel trouwde in september 2020 bij de Parel van Zuilen in Utrecht. Daar mochten we bij zijn en we hebben we een prachtige reportage kunnen maken, ondanks Corona. Een jaar later is hun gezin uitgebreid met zoon Hidde.

PERFECTE OMGEVING

Een familieshoot kan op verschillende locaties gemaakt worden. Uiteraard bespreken we dit van te voren. In de koude maanden blijven we vaak binnen. Het huis kan de perfecte omgeving zijn voor een mooie shoot. De reportage krijgt echt iets persoonlijks en de sfeer zie je terug.

MOOIE SHOOT

Ook is het zeker mogelijk een reportage buitenshuis te maken, het hele jaar door. Je bent dan iets afhankelijker van het weer en of het warm genoeg is om (even) de jas uit te trekken maar het is zeker mogelijk. Zo leuk! Wij doen het dan ook regelmatig.

KNUFFELS EN KIETELS

En wat deed Hidde het goed vandaag. Samen met papa en mama genoot hij van het spelen met Meneer de Uil. En door alle knuffels en kietels werd het een heel gezellige ochtend. Dank je wel Renee, Menno en Hidde. Zo leuk jullie weer te zien en bedankt voor de fijne familieshoot bij jullie thuis in Bilthoven!

Ook interesse in een fijne familiereportage? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

Familieshoot In Bilthoven 001 Familieshoot In Bilthoven 002 Familieshoot In Bilthoven 003 Familieshoot In Bilthoven 004

interesse in een fijne familiereportage? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.