PLAYFUL HEART PRAAG | JOYCE & SOFIA

Playful Heart In Praag

PRAAG – TSJECHIE

Begin november waren collega Boukje Canaan en ik in de prachtige stad Praag in Tsjechië, mijn hoofdstad nr. 17. Naast dat het een erg leuke stad is hebben we ook twee geweldige LoveShoots in de oude stad gemaakt. Daarnaast ontmoette we ook Joyce en haar dochter Sofia en hebben we een super leuke Playful Heart fotoreportage van hen gemaakt. Dit hebben we gedeeltelijk gefilmd in een leuk en mooi park.

PLAYFUL HEART SPELLETJES

We spelen in de speeltuin in het park maar die gaat bijna sluiten. Daarom gaan we het heuvelachtige park in en doen we leuke Playful Heart spelletjes. We hebben ballonnen meegebracht en Sofia weet heel veel dierengeluiden! Hahaha

PLEZIER

Praag is een heerlijke stad en wat is het park een fijne plek voor een fotosessie. Dat uitzicht! We hebben veel plezier gehad, en dat zie je denk ik wel? Dank je wel Boukje voor de gezelligheid, inspiratie, filmen en monteren van de beelden. Dit smaakt naar meer!

Bekijk de video (met geluid!)…

Praag – reportage van HELEEN KLOP fotografen op Vimeo.

De video is er een met geluid, en bekijk het ook vooral in HD! Wil je ook zo’n geweldige Playful Heart reportage, in Praag of ergens anders in het buitenland? Neem dan nu contact op en vraag naar de mogelijkheden.