ONGEPOSEERDE GEZINSREPORTAGE | UTRECHT

Gezinsreportage In Utrecht

Van te voren gaven Patricia, Walter en hun kinderen aan dat ze “altijd raar op de foto staan”, maar dat ze eigenlijk geen recente gezinsfoto’s hadden. Daar willen we graag verandering in brengen. Niet (te) raar op de foto en voldoende gezinsfoto’s voor de komende jaren! Dan ben je bij ons aan het juiste adres, voor een ongeposeerde gezinsreportage. We ontmoeten elkaar bij de Oude Steenfabriek, en na een regenbui, maken we veel plezier! Met onze gekke vragen en best wat vreemde opdrachtjes reageren Patricia en de rest heel natuurlijk, gewoon en echt vrolijk, en juist daardoor staan ze heel leuk op de foto.

VERSCHILLENDE GEZINSPORTRETTEN

En zelfs de zon liet zich nog even zien! In een korte tijd stonden Patricia en Walter samen op de foto en ook samen met de kinderen. We hebben deze middag veel verschillende gezinsportretten gemaakt. Zo zochten ze “cadeau’s” voor elkaar en gaven ze elkaar een “gezinsknuffel”. Wat een heerlijke middag was dit, wat een heerlijk nuchter en vrolijk gezin. Echt genieten met een heerlijk resultaat!!!

Wil je ook met je gezin op de foto? Niet poseren maar samen veel plezier maken en echt lachen om onze gekke vragen? Maak dan nu een afspraak en we zien jullie snel.

Ik heb interesse! >>

Gezinsreportage In Utrecht

Gezinsreportage In Utrecht

Gezinsreportage In Utrecht

Gezinsreportage In Utrecht

Gezinsreportage In Utrecht

Gezinsreportage In Utrecht

Wil je ook plezier maken en te gekke foto’s als herinnering aan een heerlijke fotosessie? Dat kunnen wij als de beste. Geef je nu op en we spreken snel iets af voor jouw gezin.

Volg je ons al op Facebook? Daar ben je het eerste op de hoogte van alle laatste nieuwtjes en acties!

Ja, dit lijkt me leuk! >>