FAMILIEREPORTAGE IN CENTRUM VAN UTRECHT

Familiereportage in Utrecht

Zo’n 25 jaar geleden ontmoette ik “Ome” Klaas en “Tante” Jannie op Vlieland. Samen met hun dochters Aafke en Wietske runden ze discotheek De Stoep, waar “kleine” Klaas toen ook al was. Daar werkte ik die zomer en weekenden in de winter, wat een geweldige tijd was dat! En nu ontmoet ik hen weer voor een familiereportage in het centrum van Utrecht.

HET CONTACT BLEEF

Al die jaren hebben Aafke en ik contact gehouden. Eerst tijdens mijn bezoekjes aan Vlieland, toen via Hyves en daarna via Facebook. We werden ouder, kozen onze eigen paden, kregen kinderen, verhuisden, maar het contact bleef.

EIGEN STAD

Aafke regelde deze fotosessie voor Klaas en Jannie, want zij zijn ondertussen 50 jaar getrouwd. Wat ons betreft de perfecte gelegenheid voor een familiereportage met kinderen en kleinkinderen. Geweldig om na al die jaren deze familie weer te zien, deze keer in mijn eigen stad, bij het Pandhof naast de Domkerk.

EEN HEERLIJKE MIDDAG

Lieve familie Sannes, wat bijzonder om jullie na al die jaren weer te zien en te fotograferen. Wat een heerlijke middag was het en heel veel plezier met deze speciale foto’s van jullie mooie gezinnen. <3

Heb jij ook een prachtige familie en is het nu echt tijd om hen samen op de foto te zetten? Laten we dan snel een afspraak maken.

Blogs >>

Familiereportage in Utrecht

Familiereportage in Utrecht

Familiereportage in Utrecht

Familiereportage in Utrecht

 

Wil jij ook een heerlijke familiereportage in het centrum van Utrecht? Laten we dan snel iets afspreken!

Ja, dit lijkt me leuk! >>