Loveshoot Prewedding In Utrecht

Loveshoot Prewedding Utrecht 010

GENERALE REPETITIE

Hoe leuk is het als je de foto’s van de loveshoot of prewedding shoot, kunt gebruiken voor je uitnodiging? Saskia en Erwin gaan in de zomer trouwen en nadat ze ons geboekt hebben spreken we snel af voor hun prewedding loveshoot in Utrecht.

LIEFDE VASTLEGGEN

Maar wat is dat nou, een prewedding loveshoot? Het is een fotosessie die een koppel voor hun trouwdag plant met ons. Het vindt meestal een paar maanden of weken voor de bruiloft plaats en is ontworpen om de liefde van het paar vast te leggen terwijl ze zich voorbereiden op hun grote dag.

ONGEPOSEERDE FOTO’S

Tijdens een prewedding loveshoot kiezen we een locatie, zoals een park, strand of een pittoresk plekje in de stad, waar we een verscheidenheid aan ongeposeerde foto’s maken. De foto’s kunnen worden gebruikt voor save-the-date kaarten, trouwwebsites of zelfs getoond worden op de bruiloft.

GEMAK VOOR DE CAMERA

Het doel van een prewedding loveshoot, of kennismakingsloveshoot, is om prachtige, romantische foto’s te maken die de essentie van de relatie en persoonlijkheid van het paar weergeven. Het is ook een gelegenheid voor het paar om zich op hun gemak te voelen voor de camera. En, heel belangrijk, alvast een band met hun fotograaf op te bouwen en te experimenteren met verschillende ideeën voor hun trouwdag.

QUALITY TIME

Bovendien kan het een leuke en romantische ervaring zijn voor het paar om even quality time te hebben en tegelijkertijd herinneringen vast te leggen die ze nog jaren kunnen koesteren.

FIJNE LOVESHOOT

Ook interesse in een fijne prewedding loveshoot? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op. En kijk ook eens op ons Instagram-account. Daar staan meer foto’s van dit paar.

Loveshoot Prewedding Utrecht 001 Loveshoot Prewedding Utrecht 002 Loveshoot Prewedding Utrecht 003 Loveshoot Prewedding Utrecht 004 Loveshoot Prewedding Utrecht 005 Loveshoot Prewedding Utrecht 006 Loveshoot Prewedding Utrecht 007 Loveshoot Prewedding Utrecht 008 Loveshoot Prewedding Utrecht 009 Loveshoot Prewedding Utrecht 010

Ook zin in een fijne kennismaking met een Loveshoot of Prewedding loveshoot in Utrecht? Stuur ons een bericht en we spreken snel iets af.