ZWANGERSCHAPSREPORTAGE SOESTERDUINEN

Zwangerschapsreportage Soesterduinen 2

ZWANGER

Een paar keer per jaar mogen we een zwangerschapsreportage maken en deze keer was de locatie de SoesterDuinen. We maken er geen reclame voor, we roepen het niet van de daken. Maar het is iedere keer zo speciaal en bijzonder. Deze keer spraken we af bij de duinen. En wie ons al wat langer volgt kent dit stel vast.

PRACHTIG ZWANGER

Jaren geleden stonden ze voor de lens tijdens onze Workshop Moment Design en 2 jaar geleden mochten we bij hun bruiloft aanwezig zijn in Kijkduin als hun bruidsfotografen. Nu is Nadia, ik kan wel zeggen PRACHTIG, zwanger en samen met haar Bjorn mochten we ze weer fotograferen. Deze keer bij de duinen van Soester Duinen met zonsondergang. Wat wil een fotograaf nog meer?

LAATSTE LOODJES

Lieve Nadia en Bjorn, geniet samen van de laatste loodjes en sterkte met de zomerse warmte. We zijn super benieuwd dus we hopen jullie drieën snel weer te zien!!! ❤
Zwangerschapsreportage Soesterduinen 1 Zwangerschapsreportage Soesterduinen 2 Zwangerschapsreportage Soesterduinen 3 Zwangerschapsreportage Soesterduinen 4 Zwangerschapsreportage Soesterduinen 5 Zwangerschapsreportage Soesterduinen 6 Zwangerschapsreportage Soesterduinen 7 Zwangerschapsreportage Soesterduinen 8
Heb je ook zo genoten van deze foto’s van deze zwangerschapsreportage bij de Soesterduinen? En misschien heb je ook interesse in zo’n mooie reportage? Laten we snel afspreken. Er wacht een mooie zonsondergang voor jullie! Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op.