Eenvoudig Trouwen In Houten

Eenvoudig Trouwen Houten 002

INTIEME BRUILOFT

Dit paar besluit Eenvoudig te trouwen in de grote zaal van het gemeentehuis in Houten. Slechts een paar vrienden en familieden. Dit past bij hen. Het is misschien een wat grote zaal voor dit kleine gezelschap maar in verband met Corona is er weinig keuze.

CENTRUM VAN HOUTEN

Na een gezellige wandeling van hun huis naar het centrum van Houten is het zo ver. Ze geven elkaar het JA-woord en bezegelen het met een kus. Na de ceremonie maken we een paar groepsfoto’s en vertrekken dan naar het restaurant voor de lunch. Precies zoals het bruidspaar het wil. 

PASSEND PAKKET

Ook voor bruidsparen die besluiten eenvoudig te trouwen hebben we een passend pakket: ons Eenvoudig Trouwen pakket. Het is een term die vaak wordt gebruikt om een ​​eenvoudige of ongecompliceerde huwelijksceremonie te beschrijven. Het kan ook verwijzen naar een ceremonie waarbij slechts een paar naaste familieleden en vrienden betrokken zijn.

GROTER FEEST

Sommige mensen kiezen voor een kleine, intieme ceremonie bij het gemeentehuis of op eigen terrein. Terwijl anderen misschien kiezen voor een groter feest met meer gasten en meer uitgebreide decoraties. En sommige bruidsparen gaan naar het buitenland met een paar intieme vrienden. Trouwen zou je op een manier moeten doen die bij je past. We denken en gaan graag met je mee.

TROUWPLANNEN

Hebben jullie trouwplannen en hoort daar ook een fotograaf (of fotografen-duo) bij? Laat het ons weten. Leuk om kennis te maken!

Graag!

 

Eenvoudig Trouwen Houten 001Eenvoudig Trouwen Houten 004 Eenvoudig Trouwen Houten 005 Eenvoudig Trouwen Houten 006 Eenvoudig Trouwen Houten 007 Eenvoudig Trouwen Houten 008 Eenvoudig Trouwen Houten 009 Eenvoudig Trouwen Houten 010

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jullie intieme bruiloft? Ga je ook eenvoudig trouwen in Houten dit jaar of volgend jaar? Neem dan snel contact op, dan maken we een afspraak om de dag vast te leggen.

Graag!