FAMILIEREPORTAGE SOESTERDUINEN | FAMILIE VAN GENT

Familieshoot Soesterduinen

Hoe kun je een verjaardag beter vieren dan af te spreken bij de Soesterduinen mét een fotograaf voor een familiereportage. We spreken met de familie van Gent af bij Brasserie de Langeduinen. De moeder van het gezin, oma, is jarig en heeft deze reportage cadeau gekregen. De brasserie is goede startplek voor een wandeling over de zandduinen. Zij zijn met 6 volwassenen en 5 kinderen (3 tot 9 jaar) en het verzoek is niet te formeel op de foto, lekker los en ongeposeerd. Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres!

FAMILIEREPORTAGE SOESTERDUINEN

Bij de Soesterduinen is veel zand en er staan prachtige bomen, waar je heerlijk in kunt klimmen. Dat is dan ook wat de kinderen direct doen zodra we bij de bomen aankomen. Op de vraag: “Wie is er het liefst?” wijst iedereen zijn of haar allerliefste persoon aan. Helaas heeft iedereen maar twee wijsvingers! 😉 We doen verschillende spelletjes en wedstrijdjes. De kinderen laten opa en oma “schikken” en de kleine mensen lopen hard tegen de grote mensen. Raad eens wie er gewonnen hebben? 😉 Wat hebben we een hoop plezier, heerlijk.

MOOIE FAMILIEMOMENTEN

Dit is een reportage zoals we ze het liefste hebben: Niks formeel, geen stijve poses, veel gelach en mooie familiemomenten! Na het maken van de foto’s wandelen we samen terug naar de brasserie en gaan wij aan de slag met de foto’s. Een mooi album maken we voor de jarige, waar ze superlang van kan genieten. Altijd haar kinderen en kleinkinderen bij zich! Welke oma wilt dat nu niet?

Willen jullie ook foto’s van jullie familie? Stuur ons een bericht en we spreken snel iets af.

Familieshoot Soesterduinen Familieshoot Soesterduinen Familieshoot Soesterduinen Familieshoot Soesterduinen Familieshoot Soesterduinen Familieshoot Soesterduinen

Volg je ons al op Facebook en Instagram? Voor het laatste nieuws en updates! Willen jullie ook foto’s van jullie familie? Stuur ons een bericht en we spreken snel iets af.