TROUWEN IN CORONATIJD UTRECHT

Trouwen In Coronatijd Utrecht
De zwangere Joyce en haar Richard trouwen in Coronatijd in Utrecht en wat was het een heerlijke intieme bruiloft. Wat houden we daarvan! En wat zijn we blij dat het weer kan en mag. Vanuit het Utrechtse Stadskantoor maken we een mooie wandeling door het centrum van Utrecht, om vervolgens op een bootje te stappen van Grachtenvaarders voor een tocht over de Oudegracht en de Singel. Met taart, bubbels, lunch en fotograaf aan boord! En het toffe is, fotograaf nummer twee fotografeert vanaf de kant.

VERRASSINGSFEESTJE

Bij de Weerdsluizen stappen we in de auto om naar het Maximapark te gaan voor mooie foto’s van dit koppel bij Vlinderhof. Daarna was er de grote verrassing voor het paar: een verrassingsfeestje (met max. 30 personen) met familie, goede vrienden en nog meer taart!
Lieve Joyce en Richard, wat een bijzonder ontspannen en persoonlijke dag was het. Wat fijn dat wij daar bij mochten zijn.
Trouwen In Coronatijd Utrecht Trouwen In Coronatijd Utrecht Trouwen In Coronatijd Utrecht Trouwen In Coronatijd Utrecht Trouwen In Coronatijd Utrecht Trouwen In Coronatijd Utrecht Trouwen In Coronatijd Utrecht Trouwen In Coronatijd Utrecht Trouwen In Coronatijd Utrecht
Trouwen In Coronatijd Utrecht
Trouwen In Coronatijd Utrecht Trouwen In Coronatijd Utrecht Trouwen In Coronatijd Utrecht Trouwen In Coronatijd Utrecht Trouwen In Coronatijd Utrecht
Wil je ondanks deze Coronatijd trouwen in Utrecht en wil je toch echt toffe foto’s van jullie dag? We helpen jullie graag!