BEDRIJFSFOTOGRAFIE NLP ACADEMIE

Bedrijfsfotografie NLP Academie 5

Wij mogen naar Bilthoven naar de NLP Academie voor bedrijfsfotografie. De NLP Academie, al 14 jaar simpelweg de leukste NLP opleidingen van Nederland & België zowel online als op locatie zoals ze zelf zeggen, heeft een nieuwe locatie vlak bij Utrecht. Best spannend in deze Coronatijd om een nieuwe fysieke locatie te openen maar Erik en Karin van de NLP Academie gaan geen uitdaging uit de weg.

ANDERHALVE METER

Na een paar weken flink klussen door de eigenaren is het helemaal klaar en is het de hoogste tijd om de nieuwe bedrijfsfoto’s te maken voor online gebruik. En het is zo tof geworden. Heel veel ruimte, ook op anderhalve meter afstand, meerdere gekleurde zalen en ook helemaal ingericht op het online trainen. De NLP Academie is zeker een aanrader voor wie geïnteresseerd is in NLP. En misschien kom je me daar nog wel eens tegen, als fotograaf, student of als trainer.

Contact opnemen! >>
Bedrijfsfotografie NLP Academie

Bedrijfsfotografie NLP Academie

Bedrijfsfotografie NLP Academie 5 Bedrijfsfotografie NLP Academie 2 Bedrijfsfotografie NLP Academie 1 Bedrijfsfotografie NLP Academie 3 Bedrijfsfotografie NLP Academie 7 Bedrijfsfotografie NLP Academie 4 Bedrijfsfotografie NLP Academie 6 Bedrijfsfotografie NLP Academie 9 Bedrijfsfotografie NLP Academie 8

Wil je meer informatie over Bedrijfsfotografie, bekijk onze pagina en vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over NLP, NLP Academie of over de trainingen die wij kunnen geven als Internationaal gecertificeerd trainer? We vertellen er graag over.

Ik heb interesse! >>