LOVESHOOT PRAAG TSJECHIË | NATALYA & MIRO

Love Shoot Praag

LOVESHOOT IN PRAAG TSJECHIË

We ontmoeten Natalya en Miro in Praag bij de kathedraal. Samen wandelen we door het mooie oude gedeelte bij de burcht en wandelen langs de wijnranken naar beneden. Hij komt uit Tsjechië en zij komt uit Kazachstan. Ze hebben onze vragenlijst ingevuld en vertellen openhartig aan elkaar waarom ze elkaar nog steeds heel erg leuk vinden. Wat een geweldig stel en een geweldige ervaring.

VRIENDELIJK

Op de vraag welk karaktereigenschap ze bewonderen in de ander was hun antwoord: “Ze is vriendelijk, altijd lachend en doorstaat slechte tijden goed.” Natalya geeft aan: “Ik bewonder de vriendelijkheid van mijn man. Ik denk dat het belangrijk is voor een man. En ook voor een familie.” Op de vraag wat ze een van de meest romantische dingen van de ander vonden was hun antwoord: “Alles wat ze doet, bijna iedere dag en de meest bijzondere: onze zoon. En Natalya reageerde: “Hij begon me zonder reden bloemen te geven.” <3

FAVORIETE CAFE

Dat ze vriendelijk dat kunnen we beamen. Want direct na onze kennismaking namen ze ons mee naar de mooiste plekjes van de stad. En daarna dronken we een biertje in hun favoriete café, wat super gezellig. Wil je ook een Destination Loveshoot, in Praag of in een andere stad? Laat het ons weten. We denken graag met je mee. Meer lezen over de citytrip Praag? Lees deze blog!

Ik heb interesse! >>

001 Love Shoot Praag 002 Love Shoot Praag 003 Love Shoot Praag 005 Love Shoot Praag 006 Love Shoot Praag 007 Love Shoot Praag 008 Love Shoot Praag

Te gekke stad, Praag. Wil je ook voor een loveshoot naar Praag in Tsjechië en wil je je eigen fotograaf mee? Laat het ons weten.

Ja, dit lijkt me leuk! >>
Posted in ,