TROUWEN IN IJSSELSTEIN

Trouwen In IJsselstein 020

HEERLIJK VERLIEFD

We gaan vroeg op pad om op tijd in Gouda bij Lotte en in IJsselstein bij Wiebe te zijn. Vandaag trouwen ze eerst voor de wet in Gouda. En later deze dag trouwen ze voor de kerk in IJsselstein. Een paar maanden eerder ontmoetten we hen tijdens onze leuke Kennismakingsloveshoot in Utrecht. Wat een heerlijk verliefd stel! Het belooft een mooie dag te worden.

5 STOERE AUTO’S

In een stoet van 5 stoere auto’s (Mercedes Benz G Klasse) rijdt Wiebe voor en haalt zijn Lotte bij haar ouderlijk huis op. Wat zien ze er allebei prachtig uit. De grote hobby van Wiebe, en ondertussen ook van Lotte, is jagen en dat komt op verschillende manieren terug deze dag. Zie de kleur van zijn pak, de corsages en dus ook de auto’s. Leuk om zo details terug te laten komen van hun interesses.

STADHUIS GOUDA

Na hun first look stapt Lotte achter het stuur en rijden ze naar het stadhuis van Gouda. Na de leuke, ontspannen ceremonie in het oude stadhuis worden er groepsfoto’s gemaakt op de trap. Vervolgens gaat het hele gezelschap naar IJsselstein, waar het middag- en avondprogramma zal zijn.

POLDERS VAN IJSSELSTEIN

De hele stoet stopt eerst nog bij het huis van Wiebes oma. Zij rijdt als eregast met het bruidspaar mee in de Mercedes. Na taart, speeches en de lunch gaan we foto’s maken met het paar. De polders rond IJsselstein zijn de perfecte achtergrond voor het stel. De Oude IJssel, maisvelden, koeien, grasland, precies waar Lotte en Wiebe van houden. We hebben zelfs de drone mee.

TWEE FOTOGRAFEN

Dan is het tijd voor de kerk. In de hervormde kerk van IJsselstein wordt de dienst gehouden. Ook hier is het een uitkomst om met twee fotografen te zijn. Heleen zit in de buurt van het paar en Wim houdt vanaf het balkon alles in de gaten. Dit is een van de hoogtepunten van de dag, Het bruidspaar geniet zichtbaar.

CORONAMAATREGELEN

Na de dienst verhuizen alle gasten naar een zaal in de buurt. Daar zal de receptie zijn, natuurlijk volgens de laatste Coronamaatregelen. Het diner voor zoveel mensen, familie, vrienden en collega’s, is geregeld door buiten een frietkraam neer te zetten. Iedereen kan nemen wat hij of zij wil en ondertussen worden er meer speeches en activiteiten binnen gehouden.

GOED GEORGANISEERD

Later die avond is er een Drive Thru voor familie en vrienden die ’s avonds kunnen komen. De rijroute is perfect aangegeven en goed georganiseerd. Lieve Lotte en Wiebe, ondanks de maatregelen hebben jullie een geweldige dag voor jullie zelf en voor al jullie gasten georganiseerd. Wat een prestatie! Veel geluk samen.

Genoten van deze foto’s? Is IJsselstein of Gouda voor jullie ook echt de ideale plek om te trouwen? Samen met je lief op de foto in dit prachtige gebied? Laten we snel afspreken! >>

Pak: Speksnijder Bergambacht
Jurk: Anastasi bruidsatelier Nieuwegein
Haar: Meer dan Haar
Make-up: Ineke Caris
Auto’s: Vrienden van Wiebe
Taart: Taarten van zoete liefde
Bloemen: Decotrend IJsselstein
Ringen: Isis IJsselstein
Frietkar: Outside food

 

Trouwen In IJsselstein 001 Trouwen In IJsselstein 002 Trouwen In IJsselstein 003 Trouwen In IJsselstein 004 Trouwen In IJsselstein 005 Trouwen In IJsselstein 006 Trouwen In IJsselstein 007 Trouwen In IJsselstein 008 Trouwen In IJsselstein 009 Trouwen In IJsselstein 010 Trouwen In IJsselstein 011 Trouwen In IJsselstein 012 Trouwen In IJsselstein 013 Trouwen In IJsselstein 014 Trouwen In IJsselstein 015 Trouwen In IJsselstein 016 Trouwen In IJsselstein 017 Trouwen In IJsselstein 018 Trouwen In IJsselstein 019 Trouwen In IJsselstein 020 Trouwen In IJsselstein 021 Trouwen In IJsselstein 022 Trouwen In IJsselstein 023 Trouwen In IJsselstein 024 Trouwen In IJsselstein 025 Trouwen In IJsselstein 026 Trouwen In IJsselstein 027 Trouwen In IJsselstein 028 Trouwen In IJsselstein 029 Trouwen In IJsselstein 030 Trouwen In IJsselstein 031 Trouwen In IJsselstein 032 Trouwen In IJsselstein 033 Trouwen In IJsselstein 034 Trouwen In IJsselstein 035 Trouwen In IJsselstein 036

Genoten van deze foto’s? Is IJsselstein of Gouda voor jullie ook echt de ideale plek om te trouwen? Samen met je lief op de foto in dit prachtige gebied? Laten we snel afspreken! >>