LEUKE EN ONTSPANNEN FOTOSHOOT IN UTRECHT

Love Shoot In Het Groen

ONTSPANNEN OP DE FOTO

Wie wil dat nu niet? Een leuke en ontspannen fotoshoot samen met je lief. Op deze mooie dag is het moment aangebroken voor Lotte en Wiebe om door ons op de foto gezet te worden. Deze loveshoot is speciaal voor het kennismaken. Kennismaken met ons, met de camera’s en met onze vragen. Samen hebben ze, los van elkaar, onze vragenlijst ingevuld en Wiebe vond het zelfs een leuke vragenlijst. “Ik heb er een hekel aan maar deze is echt goed en leuk!” Hahaha dat beschouwen we als een groot compliment.

VERLIEFD GEWORDEN

En wat zijn ze dol op elkaar, dat is aan alles te zien! Lotte, als je een karaktertrek van Wiebe mocht kiezen, welke zou dat dan zijn? “Zijn sociale kant, super goed kunnen netwerken.” En jij Wiebe? “Plannen en op tijd komen. Omdat dit bij mij nog wel ‘ns uitloopt of slecht uitpakt.” Wanneer ben je eigenlijk verliefd geworden, Lotte? “Ik weet niet meer precies het moment, maar alles aan hem sprak mij aan. Hoe veel lol wij hadden en hebben. Dat is wel iets wat ik zo fijn vond en vind.”

ROMANTISCH

Wat is één van de liefste dingen die Lotte heeft gedaan voor jou? “Eten klaar maken na het werk, lekkere hapjes maken en samen romantisch een filmpje kijken. Auto wassen en dingen die ik dreig te vergeten helpen herinneren en nog veeeeel meer!” En heeft ze geheime talenten? “Ze kan goed auto rijden, vlot rijden, goed inparkeren, rust uitstralen tijdens het rijden en niet te langzaam. Soms zelfs te snel.”

IEDERE DAG WEER TROTS

Vertel eens van een keer dat je trots op Wiebe was: “Ik kan geen 1 moment verzinnen, ik heb er zo veel. Ik ben iedere dag weer trots op hem dat hij zo hard werkt en goed zorgt voor de mensen om hem heen.” En wat is één van het meest avontuurlijkste ding dat je met Wiebe gedaan hebt?Een Nekaf jeep kopen en in rijden, jagen en het huwelijksbootje instappen.”

Wat een leuk stel en wat was dit een leuke en ontspannen fotoshoot in onze eigen stad Utrecht. Ben je ook op zoek naar een fotograaf die jullie kan vastleggen, zoals jullie echt zijn? Laten we snel iets afspreken! >>

 

Love Shoot In Het Groen

Love Shoot In Het Groen

Leuke en ontspannen fotoshoot

Love Shoot In Het Groen

Leuke en ontspannen fotoshoot in Utrecht

Ben je ook op zoek naar een fotograaf die jullie kan vastleggen, echt zoals jullie zijn? Laten we snel iets afspreken! >>