WINTER LOVESHOOT | DE UITHOF | MANDY & HARM

Loveshoot In De Sneeuw Op De Uithof

WINTER LOVE SHOOT

Jippie, het is winter, het sneeuwt en ik mag op pad voor een winter love shoot. Mandy en haar Harm gaan op de foto tijdens deze Love Shoot op De Uithof in Utrecht.  En de weersverwachting komt helemaal uit: het sneeuwt! En hoe!!! We spreken af bij The Basket maar deze is helaas niet open vandaag. Het is dan ook uitgestorven op De Uithof. Het is een geweldige plek als je houdt van moderne gebouwen en architectuur. In een ver verleden kwam ik hier dagelijks. Bijzonder hoe alles vervaagt als het flink sneeuwt, zelfs de geluiden verstommen.

MUTSEN, SJAALS EN HANDSCHOENEN

Mandy en Harm hebben zich warm gekleed op deze dag. Ook zijn de mutsen, sjaals en handschoenen meegenomen, wat niet geheel onverstandig is met deze temperaturen. Haar vielen zijn ogen het eerste op, toen ze elkaar voor de eerste keer ontmoette. En hij zag vooral haar krullend haar en haar lengte. Zij is nog steeds verliefd “omdat we elkaar aanvullen en elkaar ook vrij laten in de dingen die we graag doen.” En het meest romantische dat Mandy voor Harm gedaan is was een liefdesverklaring in de vorm van een gedicht sturen.

BEETJE KOUD

Dank je wel Mandy en Harm, ik vond het super maar het was wel een beetje koud en nat hahaha. Ik hoop dat jullie ook genoten hebben, maar ik vermoed van wel. Jullie deden de sneeuw smelten. 😉 Wil je ook een love shoot als deze, al kunnen we geen sneeuw beloven, stuur ons dan nu een bericht door op deze knop te klikken. Tot snel!

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Loveshoot In De Sneeuw Op De Uithof 001 Loveshoot In De Sneeuw Op De Uithof 002 Loveshoot In De Sneeuw Op De Uithof 003 Loveshoot In De Sneeuw Op De Uithof 004 Loveshoot In De Sneeuw Op De Uithof 005 Loveshoot In De Sneeuw Op De Uithof 006 Loveshoot In De Sneeuw Op De Uithof 007

Ook interesse in een Love Shoot? Vraag naar de mogelijkheden!

Ja, dit lijkt me leuk! >>
Posted in ,