LOVESHOOT EN BUBBELS

Loveshoot Kennismaken Heleen Klop Fotografen 005

KENNISMAKEN

Over een paar maanden trouwen Barbara en Peter in Zeist bij Kasteel Kerckebosch. En na het leuke kennismaken via Teams spreken we ook graag “in het echt” af voor de bruiloft. Dit lieve paar staat voor onze lens tijdens de loveshoot, de  kennismakingsloveshoot mét bubbels.

PROOST OP GELUK

We laten hen kennis maken met onze werkwijze en laten met een paar dagen het resultaat al zien. Ze bereiden zich goed voor op de shoot, vullen onze vragenlijst in én nemen ook een fles bubbels mee naar deze loveshoot! Proost op jullie geluk.

JULIE REACTIE

Tijdens de shoot en ook bij het tonen van de foto’s letten we goed op jullie reactie. Vaak zijn het kleine gebaren die veel zeggen over jullie. Ook luisteren we goed naar jullie reactie op de vragen en opdrachten. Zo wordt het met jullie bruiloft perfect!

NIET POSEREN

Het leuke van deze loveshoot is natuurlijk het kennismaken, maar ook dat jullie al vast ervaren hoe het is om voor onze lens te staan. Niet poseren, geen gemaakte glimlach maar plezier en echte emoties. De leukste manier om op de foto te gaan. Wil jij dit ook? Vraag naar de mogelijkheden >>

In combinatie met een trouwpakket krijg je deze loveshoot van ons cadeau!

Loveshoot Kennismaken Heleen Klop Fotografen 001

Loveshoot Kennismaken Heleen Klop Fotografen 002

Loveshoot Kennismaken Heleen Klop Fotografen 003

Loveshoot Kennismaken Heleen Klop Fotografen 004

Loveshoot Kennismaken Heleen Klop Fotografen 005

Willen jullie ook zo’n persoonlijke en gezellige loveshoot met of zonder bubbels? Vraag naar de mogelijkheden >>

Posted in ,