PERSONAL BRAND SHOOT EVELINE

Personal Brand Shoot Eveline 009

FORT WIERICKERSCHANS

Op een prachtige dag in september gaan we op pad met Eveline. Bij Fort Wierickerschans hebben we afgesproken voor haar Personal Brand Shoot. Als kind woonde ze daar om de hoek en het fort en de omgeving past perfect bij haar nieuwe merk.

UITSTRALING

De geschiedenis, de gebouwen, het water en de natuur rond het fort ziet er heel mooi uit. Wat een geweldige uitstraling. Het geheel spreekt Eveline enorm aan. De perfecte locatie voor haar Personal Brand Shoot.

INSPIREREND

In een ontspannen sfeer wandelen we rond het fort. De lange brug, de doorkijkjes en aan de rand zijn er verre uitzichten. Wat een mooie waterpartijen en binnen de muren van het fort schitteren de oude gebouwen en alle oude elementen. Afwisselend en inspirerend. Voor de shoot kunnen we alle kanten op.

Dank je wel Eveline, voor deze leuke middag. Veel succes met je nieuwe bedrijf en website.
Ben je ook op zoek naar jouw Personal Brand Shoot fotograaf? Laat het ons weten.

Personal Brand Shoot Eveline 001 Personal Brand Shoot Eveline 002 Personal Brand Shoot Eveline 003 Personal Brand Shoot Eveline 004 Personal Brand Shoot Eveline 005 Personal Brand Shoot Eveline 006 Personal Brand Shoot Eveline 007 Personal Brand Shoot Eveline 008 Personal Brand Shoot Eveline 009 Personal Brand Shoot Eveline 010

Ben je ook op zoek naar jouw Personal Brand fotograaf? Laat het ons weten. Samen met jou denken we na over de locatie, de achtergrond en we kunnen je tips vooraf geven. Tot binnenkort?
En heb je al eens gekeken op onze LinkedIn bedrijven pagina? Leuk als je daar ons volgt voor al het zakelijke nieuws.