FAMILIESHOOT IN DE WINTER | UTRECHT

Familieshoot In Utrecht

De weersvoorspellingen waren wat somber voor deze familieshoot in de winter maar het viel allemaal reuze mee! Geen regen, niet te koud en de zon begon zelfs te stralen tijdens deze fotosessie. Wilma, Johan, Kirsten, Michael, Tamara en Melvin kwamen vanmiddag “buiten spelen” met ons in het park, samen met hun (klein)kinderen. Heerlijk gekke spelletjes doen, schommelen en gewoon plezier maken op deze winterse zondag. Wat is dat leuk en genieten!

ONTSPANNEN SETTING IN EEN PARK

Kirsten was zo enthousiast dat ze deze review schreef voor ons: “Er zijn zoveel hoogtepunten geweest het afgelopen jaar! Maar liefst 3 mooi fotoreportages bij Heleen & Wim gehad! Een LoveShoot, een FamilieShoot en als hoogtepunt ook onze bruiloft in De Landgoederij! En het resultaat mag er duidelijk wezen! Zulke mooie foto’s! De omgang met Heleen & Wim is ook uitstekend! Via verschillende kanalen goed bereikbaar en snel reactie, zowel via de mail als WhatsApp en heel laag drempelig! Wim & Heleen hebben beide een ontzettend fijn karakter en denken met je mee.”

HOE OM TE GAAN MET GROTE GROEPEN EN KIDS

Kirsten gaat verder: “Ook laten ze je vanuit hun ervaring kennismaken met de tal van verschillende mogelijkheden voor het maken van de foto, de locatie, (trouw-) albums en tot aan Wall Art! Ook weten dit beste duo hoe om te gaan met grote groepen en kids van verschillende leeftijden. Zo halen ze een aap uit de tas voor om de lens om zo de aandacht te vangen van de allerkleinste kids. Ook weten ze iedereen spontaan op de foto te krijgen door vragen te stellen. Zo zijn de foto’s spontaan en ongedwongen!”

ONTZETTEND (MEER DAN) TEVREDEN

“Wij hebben genoten van de aanwezigheid van Heleen & Wim op onze bruiloft. Zo trots op hoe onze trouwfoto’s geworden zijn! Wij hebben ook via Wim & Heleen een prachtig fotoalbum genomen. Ook dit is uiteraard een prachtig exemplaar geworden. En ook hierbij ging het contact weer super makkelijk gewoon via WhatsApp! Ook hebben wij een prachtige Wall Art aan onze muur hangen, waarmee dit duo ons fijn geholpen hebben met de juiste afmetingen etc. Wij zijn ontzettend (meer dan) tevreden over de werkwijzen en resultaten van dit geweldige duo. Wij gunnen iedereen de professionaliteit van Wim & Heleen.”

Het maakt ons zo blij dat Kirsten en haar familie zo blij is met de foto’s. Daar doen we het voor. <3 Wil je na dit mooie verhaal ook eens kennismaken met ons? Even “buiten spelen” met de familie? Laten we dan nu iets afspreken. Wij hebben er zin in!

Ik heb interesse! >>

Familieshoot In Utrecht

Familieshoot In Utrecht

Familieshoot In Utrecht

Familieshoot In Utrecht

Familieshoot In Utrecht

Familieshoot In Utrecht

Familieshoot In Utrecht

Familieshoot In Utrecht

 

Natuurlijk willen jullie ook zo’n te gekke familieshoot in de winter en dat kan zeker. Stuur ons een bericht en we maken snel een afspraak. Want voor je het weet is de winter alweer voorbij!

Ja, dit lijkt me leuk! >>