TROUWEN IN GOUDA

Trouwen In Gouda 011

FIRST LOOK

Vandaag trouwen ze in Gouda. Ze hebben er lang naar uitgekeken. Alle voorbereidingen zijn grondig en zorgvuldig gedaan en nu is het zover. Miranda en André bereiden zich op twee verschillende plekken voor. Miranda krijgt hulp van haar moeder en André is bij vrienden een paar huizen verder. En dan is het moment daar: hun First Look in de voortuin is de perfecte plek.

BRUIDSMEISJE

Met het paar en hun speciale bruidsmeisje vertrekken we naar Gouda voor hun reportage. Na hun loveshoot eerder dit jaar zijn alle zenuwen voor het maken van foto’s verdwenen en genieten ze zichtbaar. De mooie oude binnenstad biedt zoveel mooie plekken voor foto’s. De kaas van deze kaasstad moet er natuurlijk ook op. En de grachten met bruggetjes zijn super sfeervol. Het gemozaïekte bankje is favoriet voor dit bruidspaar.

OUDE STADHUIS

En dan is het zover. De ceremonie vindt plaats in het oude stadhuis op de markt. En sterker nog, de rest van de dag blijven we in het oude stadhuis. Na de leuke en verrassende ceremonie dalen we af naar een verdieping lager. Tussen de bogen van deze prachtige en sfeervolle ruimte wordt de taart aangesneden en geniet iedereen van het samen-zijn.

VROLIJKE MUZIEK

Er zijn cadeau’s, een verrassingsbezoek van collega’s en het trio Moon About vult de middag en avond met vrolijke muziek. Tussen twee flinke buien door maken we buiten groepsfoto’s, op de trappen van het stadhuis. Het is een heel fijne en goed georganiseerde dag. We zien iedereen genieten en dan genieten wij ook. Dank je wel lieve Miranda en André!<3

Gaan jullie trouwen, misschien wel in Gouda, en zijn jullie op zoek naar een fotografen-duo die goed bij jullie past? Laten we kennismaken en bespreken hoe wij het beste jullie dag kunnen vastleggen.

Jurk: Covers
Pak: Roka
Taart: Van den Berg – Gouda
Ringen: Swaab
Bloemen: Huifkar – Mijdrecht

Trouwen In Gouda 002 Trouwen In Gouda 003 Trouwen In Gouda 004 Trouwen In Gouda 006 Trouwen In Gouda 007 Trouwen In Gouda 008 Trouwen In Gouda 009 Trouwen In Gouda 010 Trouwen In Gouda 011 Trouwen In Gouda 013 Trouwen In Gouda 014 Trouwen In Gouda 015Trouwen In Gouda 017 Trouwen In Gouda 018 Trouwen In Gouda 019 Trouwen In Gouda 020 Trouwen In Gouda 021 Trouwen In Gouda 022 Trouwen In Gouda 023

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een fotografen-duo die goed bij jullie past? Laten we kennismaken en dan bespreken we hoe wij het beste jullie dag kunnen vastleggen.