GEZINSREPORTAGE KIEV | OEKRAINE

Gezinsreportage Kiev

Het is zo ontzettend leuk een Gezinsreportage te maken, zeker met Playful Heart technieken: spelletjes, opdrachtjes en natuurlijk de beloning op het einde. En als zo’n gezinsreportage in het buitenland gemaakt mag worden is dat helemaal leuk, en een uitdaging. Deze keer ben ik in de Europese hoofdstad van de Oekraïne, in Kiev. Ik ontmoet Jura en Anja en hun 2 mooie dochters Maja en Christina in de buurt van het Sint-Michielsklooster, in het centrum van de oude stad.

SINT MICHIELSKLOOSTER

Buiten op het plein en in de tuin van het klooster hebben we veel plezier. De grootse uitdaging was wel de taal. Zij spraken geen Engels en ik spreek geen Russisch of Oekraïens. Mede dankzij onze tolk Cor, hij woont alweer jaren in Kiev, werd het echt een geweldig leuke gezinsreportage! Nadat de meisjes aangeven dat het voor hen voldoende is, neem ik nog even de tijd voor Jura en Anja. Het is alweer even geleden dat ze samen op de foto zijn gezet. Ik heb een paar speciale opdrachtjes voor hen.  

Gaan jullie binnenkort op reis in Europa en wil je ook te gekke foto’s van je gezin op reis? Neem contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev Gezinsreportage Kiev

Leuk als je ons ook volgt op Instagram en Pinterest!