FOTOTRIP MET LOVESHOOT IN WENEN | ISABELLA & LORENZ

Loveshoot in Vienna

Samen met “student” Grietje vlieg ik voor een 1-op-1 workshop naar Europese hoofdstad nr. 19: Wenen. Waarom? Zie deze blog. Deze 3 daagse FotoTrip met heel veel fotografie, sightseeing en fotoshoots is mede georganiseerd door Tripprs, de plek waar je moet zijn voor dit soort verrassingen!!!

FOTOTRIP & LOVESHOOT IN WENEN

Nadat we twee voor de vlucht vertrekt ontdekken waar we heen vliegen, komen we aan in Wenen. We stoppen eerst bij het hotel gingen, pakken we snel onze koffer uit en gaan direct de stad in. Heerlijk verdwalen, ontdekken, genieten van de stad en het mooie weer en uiteraard héél véél fotografie. Tijdens het diner bespreken we het eerste gemaakte werk en de opdrachten en ook na het eten dwalen we nog tot laat door in deze prachtige stad. En ook dinsdag en woensdag is dat het plan. Woensdagavond vliegen we weer terug naar Amsterdam. We hebben uitgebreid genoten van al het moois in deze fijne stad. Zeker een plek om nog eens terug te komen.

LOCATIE KASTEEL BELVEDERE

Op dag twee staan 2 LoveShoots gepland. Deze staan op het FotoTrip-programma en deze hebben we in het geheim al geregeld vanuit Nederland. We ontmoeten ons koppel Isabella en haar Lorenz in de prachtige tuin van het Belvedere Museum. Wat een mooie en lief stel en die omgeving!!! Echt genieten, voor iedereen!

Binnenkort zal er weer een FotoTrip zijn. Houd je van reizen, van avontuur en ook van fotografie en wil je een Destination Shoot doen, dan is dit iets voor jou. Stuur ons een bericht en we zetten je op de e-maillijst voor informatie. Foto’s van de 2e LoveShoot staan hier.

Deze foto’s zijn gemaakt met de Canon 5D Mark 3 (lens 70-200) en met Fuji XT-2 (lens 23 mm). 

Fotosessie In Wenen Fotosessie In Wenen Fotosessie In Wenen Fotosessie In Wenen Fotosessie In Wenen Fotosessie In Wenen Fotosessie In Wenen Fotosessie In Wenen Fotosessie In Wenen Fotosessie In Wenen Loveshoot in Vienna Loveshoot in Vienna Loveshoot in Vienna Loveshoot in Vienna Loveshoot in Vienna Loveshoot in Vienna Loveshoot in Vienna Loveshoot in Vienna Loveshoot in Vienna Loveshoot in Vienna

 

 

Wat een heerlijke fototrip was dit met de loveshoot in Wenen. Wil je een volgende keer mee? Vraag naar de mogelijkheden!